Hyppää sisältöön

Tukenasi myös poikkeustilanteessa

Autamme siirtämään liiketoimintasi verkkoon ja kehitämme yrityksesi nykyisiä verkkoratkaisuja.

Roosa Säävälä, 09.04.2020

Vuosi 2020 alkoi ja meillä, kuten varmasti kaikilla muillakin, oli suuria suunnitelmia sen varalle. Vuosi alkoi suunnitelmien mukaisesti, mutta harva osasi ennustaa tilanteen eskaloitumista näinkin nopeasti. COVID-19 tuli kirjoittamaan tämän vuoden suunnitelmat uuteen uskoon. Sanomattakin selvää, että olemme täysin uudenlaisessa tilanteessa niin yrityksinä kuin yksilöinä. Joudumme miettimään arkeamme sekä liiketoimintaamme uudesta näkökulmasta, venymään ja sopeutumaan. Kaiken huolen ja myllerryksen keskellä on ollut ilo kuitenkin huomata, kuinka poikkeustila on tuonut ihmisiä yhteen. Apua tarjotaan, ja sitä otetaan ilolla vastaan.

Evermaden toimisto tyhjillään

Toimistomme on hiljentynyt. Olemme työskennelleet etänä 12.3.2020 lähtien.

Taloudelliset haasteet eivät saa olla liiketoiminnan kehityksen esteenä

Tiedostamme, että tilanne on monelle haastava taloudellisesti, mutta tiedämme, että siihenkin voi saada apua nimenomaan tehokkaalla verkkopresenssillä. Oletko pohtinut jotakin seuraavista:

  • Haluaisitko parantaa verkkokauppaasi?
  • Luoda kokonaan uuden verkkokaupan?
  • Mietitkö miten saisit enemmän kävijöitä sivustollesi?
  • Onko sinulla palvelu, josta olisi ihmisille apua tässä vaikeassa tilanteessa, mutta sitä ei ole vielä löydetty?
  • Pystyisitkö palvelemaan asiakkaitasi verkkosovelluksen avulla entistä paremmin?

Oli sitten kyse verkkosivustosta, hakukoneoptimoinnista, verkkokaupasta tai vaikka verkkosovelluksesta, me olemme täällä sinua varten. Asiantuntijamme ovat tottuneita viemään projekteja menestyksekkäästi läpi etänä, joten meillä on valmiit prosessit projektien läpivientiin myös tässä poikkeustilanteessa.

Emme halua, että taloudelliset haasteet tulevat digiunelmiesi tielle, vaan haluamme auttaa yrityksiä näiden vaikeiden aikojen yli. Autamme uusien online-liiketoimintamallien kehityksessä, jotta yrityksesi selviäisi kriisin yli, ja jotta se menestyisi myös kriisin jälkeen. Ideoimme kanssasi koseptin, jonka avulla sinun on mahdollista hakea projektille esimerkiksi Business Finlandin rahoitusta.

Räätälöity kokonaisuus, toteutuksesta maksusuunnitelmaan

Ota yhteyttä, pohditaan yhdessä miten saisimme sinun liiketoimintasi kukoistamaan joko uusilla verkkopalveluilla tai vanhoja kehittämällä. Keskustellaan samalla juuri sinulle sopivasta budjetista sekä tarvittaessa maksusuunnitelmasta.

Ota yhteyttä

Haku