Hyppää sisältöön

Evermaden omistajapohja laajenee – lisävaihdetta kasvuun ja kehitykseen

Tänään on jännittävä päivä. Evermade on laajentanut omistuspohjaansa ja mukaan omistajajoukkoon uudeksi pääomistajaksi on liittynyt Liana Technologies Oy.

Jaakko Alajoki, 27.01.2022

Liana Technologies ei välttämättä ole kaikille nimenä tuttu, mutta yrityksen tuotteet (kuten Liana Mailer, entinen Postiviidakko) ovatkin monelle tutumpia. Liana keskittyy vahvasti omien markkinoinnin automaatiotuotteiden kehittämiseen ja yritys on jo pidempään etsinyt WordPressiin keskittyvää kumppania, joka voisi auttaa integroimaan Lianan automaatioratkaisut kiinteäksi osaksi WordPress -ekosysteemiä. Me Evermadella olemme WordPress- ja HubSpot- ratkaisuihin erikoistuneena toimistona nähneet markkinoinnin automaation voimakkaan kasvun ja asiakkaidemme päässä tarpeen aiempaa personoidummille verkkosivu- ja digimarkkinointikokemuksille. Tässä WordPress ei ole aiemmin pystynyt kilpailemaan HubSpotin kaltaisten alustojen kanssa ja tulevassa yhteistyössä Lianan kanssa meitä innostaakin erityisesti WordPressin ja markkinoinnin automaation yhdistämisen tarjoamat mahdollisuudet asiakkaillemme. Meillä oli siis Lianan kanssa paljon yhteisiä tulevaisuuden intressejä ja kun yrityskulttuuritkin tuntuivat kohtaavan, päätimme tarttua mahdollisuuteen.

Evermade on kymmenessä vuodessa kasvanut nykyisellä omistus- ja johtoporukalla tämän päivän mittoihinsa, meillä työskentelee 45 asiantuntijaa kuudessa eri tiimissä. Olemme jo pitkään miettineet vaihtoehtoja sille, miten voisimme jatkaa firmamme vahvistamista. Liana-yhteistyö tuo mukanaan uusia kasvu- ja kansainvälistymismahdollisuuksia ja samalla saamme pitkään kaivattua ulkopuolista näkemystä hallitukseemme.

Vain vähän liioitellen Evermade on meille omistajille kuin yksi lapsi muiden joukossa. Meille on ollut aina tärkeää auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä luoda hyvähenkinen ja osaava työyhteisö alan parhaille tekijöille. Näiden asioiden säilyminen ja Evermaden tarinan jatkaminen olivatkin meille ydinvaatimus. Evermade jatkaakin erillisenä yhtiönä omalla brändillään ja strategiamme säilyy ennallaan. Me omistajat jatkamme osakkaina nykyisissä operatiivisissa rooleissamme ja uskomme yhteiseen tulevaisuuteen. Jatkamme siis nykyisten asiakkaidemme palvelua aivan kuten tähänkin asti.

Uutta on se, että lähdemme yhdessä rakentamaan parasta mahdollista tuotetta ja palvelua, jossa yhdistyvät markkinoinnin automaatio ja WordPress.

Osakkaat,
Julius, Mikael, Jaakko, Riikka ja Timo

Liana Technologies on Suomen suurin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Lianan asiakkaat ovat ihmisiä, jotka tekevät markkinointia ja viestintää työkseen ja yrityksen missiona on tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut sekä ensiluokkainen palvelu. Liana on Oulussa 2005 perustettu yritys, joka toimii nykyään myös kansainvälisillä markkinoilla. Lianan ohjelmistopaletin avulla asiakas voi hoitaa sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation, sisällönhallinnan, verkkokaupan, mediaseurannan sekä lehdistötiedotejakelun.

Haku