Hyppää sisältöön

Tänä vuonna vietetään virtuaalivappua JVG:n kanssa!

Koronavirusepidemian takia Mantan lakitus, Helsingin pormestarin puhe ja Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi tituleeratun JVG:n vappukeikka järjestetään tänä vuonna täysin virtuaalisina.

Roosa Säävälä, 24.04.2020
Siirry viettämään Virtuaalivappua

JVG esiintyy virtuaalisesti 30.4.2020.

JVG:n konsertti ympäristöineen toteutetaan 3D-mallinnuksella virtuaalista todellisuutta apuna käyttäen. Tapahtumaa sponsoroivat muun muassa OnePlus sekä Helsingin kaupunki ja sen toteuttajana ja tuottajana toimii virtuaalikokemusten suunnitteluun erikoistunut Zoan. Reaaliaikaista lähetystä voi seurata vappuaattona 30.4. klo 17.45 alkaen täältä.

Vastaamme burst.fi-virtuaalikokemuksen web-käyttöliittymän suunnittelusta ja toteutuksesta. Virtuaalinen todellisuus tarjoaa mahdollisuuden kokea keikka aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla. Keikkasivusto tarjoaa katsojille myös mahdollisuuden vuorovaikutukseen, reagointiin ja tänä keväänä paljon kaivattuun yhteisöllisyyteen virtuaalitodellisuudessa. Esiintyjät myös näkevät koko ajan ruudulta yleisön ja heidän reaktionsa. Konsertti on siis aidosti kaksisuuntainen.

Koronakriisi on pakottanut ihmiset muuttamaan toimintatapojaan. On ollut hienoa päästä mukaan tähän projektiin tuomaan täysin uudenlaista keikkakokemusta ihmisille. Projekti on ollut teknisesti haastava ja aikataulu hyvin tiukka. On hienoa nähdä miten eri alojen osaajat puhaltavat yhteen hiileen tavoitteenaan pitää yllä perinteitä ja mahdollistaa ihmisille turvallinen vapun vietto kotisohvilta.

-Jaakko Alajoki

Meistä on mahtavaa on tuoda kevään juhla ja hauskanpito kaikkien ulottuville aivan uudella tavalla. Seuraa Mantan lakitusta ja JVG:n livelähetystä vappuaattona 30.4. klo 17.45 alkaen osoitteesta www.burst.fi 🔥

Avaa Burst

Haku