Hyppää sisältöön

Helsingin kaupunki yhteistyöhön Evermaden kanssa

Roosa Säävälä, 12.06.2018

Parempia kulttuurin ja vapaa-ajan digipalveluita helsinkiläisille

Evermade on solminut yhteistyösopimuksen Helsingin kaupungin kanssa. Sopimus syntyi kevään aikana käydyn tarjouskilpailun päätteeksi. Yhteistyön myötä viehättävän pääkaupunkimme kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala ottaa merkittävän askeleen kohti entistä käyttäjälähtöisempiä digitaalisia palveluita ja verkkosivustoja.

Kyseessä on monivuotinen strateginen yhteistyö, jonka kohteena ovat Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan digipalveluiden ja verkkosivustojen suunnittelun ja toteutuksen kaikki osa-alueet. Näihin kuuluvat mm. palvelumuotoilu, käyttäjäkokemuksen suunnittelu, asiakasymmärryksen huomioiminen suunnittelussa, visuaalisen ilmeen jalkauttaminen, tekninen toteutus sekä julkaistujen palveluiden ylläpito ja kehittäminen. Kaikki palvelut perustuvat avoimeen lähdekoodiin. Työ on jo käynnistynyt keskustakirjasto Oodin verkkosivuston ensimmäisen vaiheen suunnittelulla ja toteutuksella.

Yhteistyön myötä harppaamme kohti vaativampia asiakastöitä, joissa pääsemme näyttämään kyntemme kokonaisvaltaisen palvelumuotoilun keinoin. Vaikuttavan ulkoasun ja saumattoman toiminnallisuuden lisäksi tulemme keskittymään entistä enemmän asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen mm. käyttäjäymmärryksen, koukuttavien sisältöjen ja analytiikkaan perustuvan optimoinnin kautta.

Yhteistyösopimus Helsingin kaupungin kanssa on luonteva askel kohti suurempia ja vaativampia projekteja.

”Olemme todella iloisia päästessämme tekemään yhteistyötä ei pelkästään Helsingin kaupungin kanssa, mutta erityisesti helsinkiläisten kanssa. On suuri kunnia päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan palveluita Suomen vaativimmille loppukäyttäjille – helsinkiläisille.”  Sami Relander

Meistä

Evermaden ydinosaamista ovat käyttäjälähtöisten digipalveluiden, verkkosivustojen ja sovellusten suunnittelu sekä toteutus. Palvelumme kattavat kaiken konseptoinnista ja käyttäjätutkimuksesta lopputuotteen designiin, sisältöihin, analytiikkaan ja tekniseen kehitykseen sekä ylläpitoon ja tukeen.

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala tukee kaupunkilaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, aktiivista kansalaisuutta ja sivistystä. Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala jakautuu kolmeen kokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Yhteystiedot

Sami Relander, toimitusjohtaja | +358 50 567 0261 | sami.relander@evermade.fi
Mari Pietarila, viestintäasiantuntija | +358 9 31037007 | mari.pietarila@hel.fi
Joonas Pekkanen, ICT-kehityspäällikkö | +358 50 5846800 | joonas.pekkanen@hel.fi

Haku