Elämä jääkiekon jälkeen

Teemu Selänne

On vaikeaa kuvitella jääkiekkoa ilman Teemu Selännettä – kiekkolegendaa, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Vaikka Selänteen aika jäällä on ohi, on hänen tarinansa kaikkea muuta: mies ottaa osaa urheilutoimintaan ja hyväntekeväisyyteen monin eri tavoin. Selänteen urahistoria ulottuu 25 vuoden taakse ja tarinoita ajalta onkin paljon kerrottavana. Suuri yleisö on innokas kuulemaan niistä. Tarinan kertomiselle ei kuitenkaan ollut olemassa sopivaa kanavaa, joten Selänne yhtiöineen otti yhteyttä Evermadeen.

Vieraile sivustolla

Kaikki Selänteestä, yhdessä paikassa

Yhteinen tavoitteemme projektissa oli luoda kanava, jolla Teemu voisi jakaa asioita menneestä, nykyhetkestä ja tulevasta. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda helposti selattava yleiskatsaus Teemun historiaan ja 25-vuotiseen jääkiekkouraan. Sivuston visuaalinen ilme on huolellisesti suunniteltu ilmentämään NHL-tähden ihailtavaa matkaa. Sivuston kuvat vastaavat korkeita laatuvaatimuksiamme.

Kiitokset Teemulta

Lanseerauksen aikaan Teemu kiitti Evermadea henkilökohtaisesti sivustosta. Meistä oli hienoa olla osa Teemun uran digitaalista jatkumoa ja toivomme, että saamme kertoa yhdessä tarinoita lisää tulevaisuudessakin.

Samankaltainen projekti mielessä? Ota yhteyttä, niin palaamme 24 tunnin kuluessa.