Hyppää sisältöön

Evermade GrowthStack

Evermade GrowthStack muuttaa WordPressin sisällönhallintajärjestelmästä kokonaisvaltaiseksi kasvumarkkinoinnin työkaluksi. GrowthStack tuo WordPress-hallintapaneeliisi mahdollisuuden sisältöjen personointiin, tehokkaiden A/B-testien suorittamiseen sekä markkinointitoimenpiteiden analysointiin.

Ota yhteyttä

Sisällön personointi

Kohdenna sisältöjä käyttäjiesi
tarpeisiin

GrowthStackin avulla on räätälöit helposti sisältösi kohdeyleisösi tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan ja tarjoat kävijöille ainutlaatuisia ja houkuttelevia viestejä.

A/B-testaus

Toteuta A/B-testejä helposti suoraan WordPressillä

Testaamalla sisällön ja sivustosi ulkoasun erilaisia variaatioita voit tehdä dataan perustuvia parannuksia ja varmistaa, että viestisi resonoi yleisösi kanssa.

Analytiikka

Arvioi sisällön toimivuutta suoraan WordPressin ylläpidosta

Seuraa sivuston tärkeimpiä metriikoita suoraan ylläpitonäkymästä – arvioi A/B-testien, sisällön ja sisällön muutosten toimivuutta helposti yhdellä silmäyksellä.

Uusi työkalumme tuo monipuoliset markkinointimahdollisuudet WordPressiin

Vaikka WordPressin uusi Gutenberg -editori tarjoaa aiempaa enemmän joustavuutta ja monipuolisuutta sisällönhallintaan, puuttuu siitä työkalut markkinointiin. Evermade GrowthStack tuo monipuoliset markkinointimahdollisuudet suoraan WordPress-sivustosi hallintapaneeliin. Se tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat välineet markkinointitoimenpiteidesi maksimoimiseen ja verkkosivuvierailijoidesi tehokkaaseen konvertoimiseen.

GrowthStack tarjoaa parhaan mahdollisen WordPress-kokemuksen: se mahdollistaa sisältöjen personoinnin eri käyttäjäryhmille, tehokkaiden A/B-testien suorittamisen sekä markkinointitoimenpiteiden helpon analysoinnin suoraan sisällönhallintajärjestelmästäsi.

 

 

Sisällön personointi

Kohdenna sisältöjä käyttäjiesi tarpeisiin

Personoidut käyttökokemukset ovat nykypäivän digitaalisessa ympäristössä yhä tärkeämpiä. GrowthStack auttaa sinua segmentoimaan verkkosivuvierailijasi ja räätälöimään sisältöäsi kohdeyleisösi tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Näin kasvatat markkinointisi tuloksia, parannat sivustosi käyttökokemusta ja tarjoat yleisöllesi ainutlaatuisia ja houkuttelevia viestejä. Voit kohdentaa sisältöjä käyttäjän sijainnin, selaimen kielen, laitetyypin, kampanjan, UTM- ja Query-parametrien, uuden vs. palaavan käyttäjän sekä aiemmin selatun sisällön perusteella.

 

 

 

 

 

 

 

A/B-testaus

Toteuta A/B-testejä helposti suoraan WordPressillä

Testaamalla sisällön ja sivustosi ulkoasun muutoksia voit tehdä dataan perustuvia parannuksia ja varmistaa, että viestisi resonoi yleisösi kanssa. Sivujen sisältöjen ja ulkoasun eri variaatioiden A/B-testaamisen avulla teet dataan pohjautuvia päätöksiä ja kasvatat konversioitasi.

 

Sisäänrakennettu analytiikka

Arvioi sisällön ja markkinointitoimenpiteiden toimivuutta suoraan WordPressin ylläpidosta

GrowthStackin analytiikan avulla seuraat sivuston tärkeimpiä metriikoita. Voit arvioida A/B-testien, sisällön ja sivujen muutosten toimivuutta ja helposti yhdellä silmäyksellä, suoraan WordPressin ylläpitonäkymästä.

Ota meihin yhteyttä