Hyppää sisältöön

Markkinoinnin automaatio & HubSpot-sivut

Markkinoinnin automaatiolla pyrimme kaventamaan kuilua rajallisten resurssien sekä jatkuvasti kasvavan datamäärän välillä. Huolellisesti toteutetun automaation avulla pystytään poimimaan lupaavimmat liidit ja panostamaan niihin oikealla hetkellä. Vuorovaikutus verkossa jättää aina digitaalisen jalanjäljen, jota kannattaa hyödyntää myös myynnin edistämisessä. Olipa tavoitteenasi resurssien parempi allokointi tai  CRM-tehtävien priorisointi, automaatio on siihen ratkaisu.

Pyydä tarjous

Käytössämme on parhaat työkalut

HubSpot

Marketing Automation HubSpot CMS CRM Logo Orange

HubSpot on kokonaisvaltainen inbound-markkinoinnin alusta erityisesti pk-yrityksille. Käytätpä sitä asiakkuudenhallintaan tai tehostaaksesi näkyvyyttäsi verkossa, HubSpot-taiturimme ovat apunasi.

WordPress

Wordpress For Marketing Automation Logo Blue Background
WordPress on hyvä valinta, kun haluat aloittaa myynnin ja markkinoinnin automaation hyödyntämisen. Se on loistava alusta asiakkuuksien hallintaan ja integroituu sekä HubSpot- että Active Campaign -palveluihin.

ActiveCampaign

Marketing Automation Active Campaign CRM Logo Blue

Saumaton integraatio WordPress-verkkosivuston ja sivuston suorituskykyä parantavan ActiveCampaign-markkinointiohjelmiston välillä takaa kävijöiden palvelemisen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Yksilölliset ja tehokkaat HubSpot-verkkosivut.

Meillä on kokemusta sadoista digitaalisista projekteista useiden vuosien ajalta. Teknisesti taidokkaat ja visuaalisesti harkitut toteutuksemme mahdollistavat kustannustehokkaan sisältömarkkinoinnin. HubSpot-käyttöliittymämme ovat täysin räätälöityjä, mikä tarkoittaa loistavia työkaluja sivustosi suunnittelun ja sisällönhallintaan ilman sivupohjia.

Qt.io website

Yksinkertaisuus on kaunista.

Monet sivustot on kyllästetty ponnahdusikkunoilla, lomakkeilla ja tarjouksilla. Me uskomme tasapainoon: kävijän yksilöllisen käyttökokemuksen tulisi sanella tarjousten ja ominaisuuksien luonne. Me näemme brändisi kokonaisuutena ja pyrimme ymmärtämään kaikkia sen menestykseen vaikuttavia tekijöitä. Liidien hankkiminen on elintärkeää, mutta ei ainoa elementti liiketoimintasi kasvattamisessa.

Toteutus on vahvuutemme.

Yli 61% markkinointipäälliköistä kokee markkinoinnin automaation käyttöönoton haastavana. Meille tärkeintä on luoda selkeä strategia, huolehtia alustojen saumattomasta integraatiosta ja kouluttaa kaikki asiaankuuluvat työntekijät ymmärtämään automaatiota. 

Automaation avulla pyritään saamaan kaikki hyöty irti markkinointitoimenpiteistä. Lähestymistapamme perustuu jatkuvaan suunnitteluun, toistuvaan iterointiin sekä dataan pohjautuvaan kehitystyöhön. Analytiikkomme ovat tiiviisti mukana markkinoinnin automaation projekteissa, jotta voimme jatkuvasti analysoida markkinointituloksia.

CASE

Qt.io


Qt:n tavoitteena oli ottaa HubSpot käyttöön asiakkuudenhallintaan ja liidien kasvattamiseen, joten siirsimme heidän WordPress-sivustonsa kokonaan HubSpotiin. Qt hoitaa suurimman osan myynnin ja markkinoinnin automaatiosta sisäisesti ja me suunnittelemme, koulutamme sekä tarjoamme teknisiä ratkaisuja. Olemme työskennelleet Qt: n kanssa menestyksekkäästi yli kolme vuotta.

Lue lisää

CASE

Wattinen.fi


Wattinen vähentää asuntojen lämmityksestä aiheutuvia ilmastopäästöjä ja parantaa samalla asumismukavuutta markkinoita mullistavalla IoT-ratkaisullaan. Teemme töitä yrityksen myynnin ja markkinoinnin prosessien yhteensovittamiseksi ja luodaksemme tehokkaimman mahdollisen liidienhalintajärjestelmän.

Lue Lisää

CASE

Smartly.io


Tavoitteemme Smartlyn kanssa on ollut korjata sivuston ongelmia, jotta pääsisimme kehittämään sitä monipuolisemmin ja edistyneemmin. Laskemalla teknisten toteutusten kustannuksia ja kouluttamalla Smartlyn sisällöntuottajia olemme mahdollistaneet yritykselle HubSpotin monipuolisen hyödyntämisen. 

Lue Lisää

Kuinka eteenpäin?

1. Tutustutaan toisiimme

Istutaan alas ja keskustellaan siitä, mitä haluatte saavuttaa ja millaisia tavoitteita teillä on markkinoinnille. Oikotietä onneen ei yleensä ole. Vaikka kyse on markkinoinnin automaatiosta, vaatii sen käyttöönotto ja toimiminen aikaa. Me olemme täällä auttaaksemme sinua!

2. Selvitetään lähtötilanne

Myynnin ja markkinoinnin automaatio nostavat parhaimmillaan liiketoimintasi seuraavalle tasolle. Jotta automaatiojärjestelmä toimisi, meidän on varmistettava, että sinulla on tarvittavat välineet ja resurssit sen soveltamiseen. Aloitetaan perusasioista – ja siirrytään vasta sitten automaatioon.

3. Luodaan selkeä strategia

Nyt on oikea hetki tarkastella tavoitteitasi konkreettisella tasolla ja miettiä toimenpiteitä niiden saavuttamiseksi. Me haluamme aina antaa sinulle takaisin huomattavasti enemmän, kuin mitä olet investoinut. Kehitetään yhteistyötämme eteenpäin luomalla selkeä strategia ja konkreettiset tavoitteet.

4. Saavutetaan tavoitteet

Nyt alkaa todellinen työskentely. Myynnin ja markkinoinnin automaatio eivät ole suoraviivaisia, kerralla valmiita projekteja. Ne ovat jatkuvasti kehittyviä prosesseja, jolla pyrimme parantamaan pitkän aikavälin tuloksia ja tuottoa.