Evermadella pääset työskentelemään lahjakkaiden ihmisten kanssa, joita kaikkia yhdistää rakkaus webiin.

Avoimet työpaikat

Evermadella uskomme intohimoisiin ihmisiin. Tiedämme, että aidosti innostuneena itsensä voi ylittää yhä uudelleen. Meillä pääset työskentelemään lahjakkaiden ammattilaisten kanssa, joita yhdistää suuri intohimo työhönsä.

Meillä saat toimia myös parhaan asiakaskunnan kanssa. Asiakkaamme koostuvat aina peli- ja teknologia-alan huipuista liikunta- ja terveysalan parhaisiin toimijoihin.

Joustavat työajat

Nukkuisitko aamulla mieluummin hiukan pidempään tai kävisit nauttimassa iltapäivän auringosta? Anna mennä. Evermadella emme usko tiukkiin työaikoihin, sillä luotamme työntekijöidemme saavan asioita aikaan ilman vahtimista.

Työsuhdepyörä ja liikuntasetelit

Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Kaikki työntekijämme ovat oikeutettuja liikunta- ja kulttuuriseteleihin samoin kuin upouuteen pyörään. Eikä mihin tahansa pyörään, vaan erityisen hyvään.

Valitsemasi älypuhelin ja kannettava tietokone

Elämäsi Evermadella alkaa sujuvasti haluamillasi laitteilla. Työkalut ovat kykyjesi jatke, ja haluammekin sinun pystyvän parhaimpaasi heti alusta alkaen.

Mahtava tunnelma ja paras tiimi

Saamme olla ylpeitä rennosta ja lämpimästä ilmapiiristämme. Olipa kyse Stiga Ice Hockey -haasteesta, kupposesta kahvia tai ihan vaan jutustelusta, evermadelaiset nauttivat ajastaan toimistolla.

Helsingin sydämessä

Valoisa ja tilava toimistomme sijaitsee aivan Kampin ostoskeskuksen ja metroaseman vieressä Helsingin keskustassa. Helppo tulla ja mennä.

Vaikuta aidosti

Toimistomme kulttuuri on matalahierarkinen ja välitön. Työntekijöidemme mielipiteet ja hyvinvointi kiinnostavat meitä aidosti. Tahdomme jatkuvasti oppia uutta ja tulla paremmaksi, ja olemmekin aina avoimia tuoreille näkemyksille.

Ota yhteyttä

hello@evermade.fi
+358 40 8252 741

Toimisto

Salomonkatu 17 A
00100 Helsinki
Finland