Etsimme suunnittelijoita ja kehittäjiä - Evermade

Evermadella pääset työskentelemään lahjakkaiden ihmisten kanssa, joita kaikkia yhdistää rakkaus webiin.

Evermadella uskomme intohimoisiin ihmisiin. Tiedämme, että aidosti innostuneena itsensä voi ylittää yhä uudelleen. Meillä pääset työskentelemään lahjakkaiden ammattilaisten kanssa, joita yhdistää suuri intohimo työhönsä.

Meillä saat toimia myös parhaan asiakaskunnan kanssa. Asiakkaamme koostuvat aina peli- ja teknologia-alan huipuista liikunta- ja terveysalan parhaisiin toimijoihin.

Joustavat työajat

Nukkuisitko aamulla mieluummin hiukan pidempään tai kävisit nauttimassa iltapäivän auringosta? Anna mennä. Evermadella emme usko tiukkiin työaikoihin, sillä luotamme työntekijöidemme saavan asioita aikaan ilman vahtimista.

Työsuhdepyörä ja liikuntasetelit

Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Kaikki työntekijämme ovat oikeutettuja liikunta- ja kulttuuriseteleihin samoin kuin upouuteen pyörään. Eikä mihin tahansa pyörään, vaan erityisen hyvään.

Valitsemasi älypuhelin ja kannettava tietokone

Elämäsi Evermadella alkaa sujuvasti haluamillasi laitteilla. Työkalut ovat kykyjesi jatke, ja haluammekin sinun pystyvän parhaimpaasi heti alusta alkaen.

Mahtava tunnelma ja paras tiimi

Saamme olla ylpeitä rennosta ja lämpimästä ilmapiiristämme. Olipa kyse Stiga Ice Hockey -haasteesta, kupposesta kahvia tai ihan vaan jutustelusta, evermadelaiset nauttivat ajastaan toimistolla.

Helsingin sydämessä

Valoisa ja tilava toimistomme sijaitsee aivan Kampin ostoskeskuksen ja metroaseman vieressä Helsingin keskustassa. Helppo tulla ja mennä.

Vaikuta aidosti

Toimistomme kulttuuri on matalahierarkinen ja välitön. Työntekijöidemme mielipiteet ja hyvinvointi kiinnostavat meitä aidosti. Tahdomme jatkuvasti oppia uutta ja tulla paremmaksi, ja olemmekin aina avoimia tuoreille näkemyksille.

Business Development Manager

Evermade etsii Admin tai Office Manageria.

Evermade is looking for a full stack WordPress developer

Are you the Full stack developer for our Evermade Care team?

Seuraa #evermadelife

evermade - Mar 24

Hienoja uutisia! Evermaden suunnittelema ja toteuttama Slush.org pääsi shortlistalle Grand Onen Paras toteutus -kategoriassa.
evermade - Mar 24
Congratulations to our friends at Next Games! Proud to be your partner on websites.
evermade - Mar 10

Typografia-intoilijat hereillä: 36 Days of Type on käynnissä ja vielä voit ehtiä mukaan. Samuli kertoo blogimme puolella, että mistä oikein on kyse.
evermade - Feb 28

We're hiring a Business Development Manager. Apply now and be a part of our passionate and fun-loving team! https://www.evermade.fi/en/career/business-development-manager/
evermade - Feb 06

1. Luo aidosti kiinnostavaa sisältöä: kerro tarinoita ja ota selkeästi kantaa. 2. Päivitä sometaitosi: nykyään some voi olla jopa ainoa kohtaamispaikka asiakkaan kanssa. 3. Reagoi nopeasti sekä asiakkaisiin että mahdollisiin ajankohtaisiin ilmiöihin.
evermade - Jan 30

Talvipyöräily ei kummia vaadi – pääsääntöisesti vain oikean asenteen! Lue Evermaden Jaakon blogikirjoitus aiheesta:
evermadefi - Jan 17

Joustavat työajat = parempaa elämänlaatua. #evermadelife @evermadefi https://t.co/8e0iZTYLpu
evermade - Jan 17

Muovaatko sinä oman vuorokausirytmisi työpäivään sopivaksi vai mukautuuko työpäiväsi oman rytmisi mukaan?
evermadefi - Jan 09

Suosituimmat verkkosivualustat vertailussa – lue plussat ja miinukset https://t.co/HM8vhbeCPy @WordPress @HubSpot @squarespace @drupal
evermade - Jan 09

Mikä alusta on paras sivustollesi? Nappaa tärpit vertailustamme.
evermade - Dec 31, 2016
Onnellista uutta vuotta! Happy New Year!
evermade - Dec 23, 2016
Tunnelmallista joulua! Merry Christmas everyone!

Ota yhteyttä

hello@evermade.fi
+358 40 8252 741

Toimisto

Salomonkatu 17 A
00100 Helsinki
Finland