Hyppää sisältöön
AVOIN TYÖPAIKKA

Front-end -kehittäjä


Hae paikkaa 

Moikka! Me täällä Evermadella rakennetaan parhaillaan Suomen parasta HubSpot-tiimiä. Etsimmekin nyt HubSpotista ja kasvuhakuisten yritysten auttamisesta innostuvaa devaajaa, jonka tehtävänä on toimia teknisenä kumppanina asiakkuuksissamme kehittäen verkkosivustoja HubSpotin CMS Hub -alustalle. Hyvällä front-end -toteutuksella pääsee jo pitkälle, me opetamme loput 🙂

-Mikael Toivio, developer, designer & founder


Jokainen yritys lupaa merkityksellisiä projekteja, loistavia etuja ja ilmaisia juomia. Niin myös me. Erotumme muista kuitenkin sillä, että emme lähetä sinua työskentelemään off-site projekteihin vaan pääset työskentelemään uusien, jännittävien asiakkaiden parissa toimistollamme Helsingin sydämessä. Viime aikoina olemme tehneet töitä useiden HubSpot -asiakkuuksien, kuten Smartlyn ja The Qt Companyn kanssa. Työskentelemme paljon myös WordPressin parissa ja olemme lisäksi toteuttaneet mielenkiintoisia React-projekteja. 

Evermadella olet asiakkuuksissa mukana aina ideasta toteutukseen ja jatkokehitykseen. Meille tärkeämpää projektista toiseen hyppimisen sijaan on taito ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olla asiakkaidemme kokonaisvaltainen tekninen kumppani. Etsimämme henkilö osaa siis panostaa asiakassuhteiden luontiin ja ylläpitää tiimien välistä kommunikaatiota. 

Matkan varrella autat valitsemaan parhaita työkaluja ja tekniikoita, tapaat asiakkaita, työskentelet suunnittelijoiden kanssa, brainstormaat muiden devaajien kanssa, kirjoitat kaunista koodia ja varmistat, että lopputulos on korkeatasoinen. Arvostamme halua ratkaista ongelmia ja intoa tehdä verkosta parempi paikka. Käyttämiämme teknologioita ovat esimerkiksi WordPress, React, JavaScript, PHP, SCSS, Webpack ja Docker. Kaikkien näiden täydellinen hallinta ei ole välttämätöntä, jos sinulla on vahva halu oppia uutta.

Sinulla tulisi olla:

  • Vankkaa front-end -osaamista (HTML, CSS, SCSS, Javascript) ja visuaalista silmää
  • Kiinnostusta HubSpotiin tai markkinoinnin automaatioon
  • Taidot Linux -ympäristössä työskentelyyn
  • Käytännön kokemusta työkalujen kuten node/npm, Webpack ja Git käytöstä
  • Tiimipelaajan asenne ja kykyä olla myös oma-aloitteinen

Mitä tarjoamme:

  • 12 päivää vuodessa sinua kiinnostavien asioiden oppimiseen – esimerkiksi open source -osallistumiseen tai alan tapahtumissa käymiseen
  • Kokopäiväisen työn joustavalla työajalla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Taitavia, avoimia ja kannustavia työkavereita
  • Laajan terveydenhuolto-, urheilu- ja kulttuuriedun sekä kattavan vakuutuksen myös vapaa-ajalle
  • Rennon ympäristön ilman turhaa byrokratiaa

Kuulostaako hyvältä? Lähetä meille hakemuksesi! Paikka täytetään heti, kun löydämme oikean henkilön.

PS. Jos haluat lisää tietoa koodikäytännöistämme, lue CTO:mme kirjoittama blogipostaus devauksesta Evermadella.

PPS. Flickr-tililtämme saat esimakua siitä, millainen meininki Evermadella on.


Hae paikkaa

Haluamme kuulla sinusta!

Hae front-end -kehittäjän paikkaa

Search