Hyppää sisältöön

HubSpot-kehittäjä

Moikka! Me täällä Evermadella rakennetaan parhaillaan Suomen parasta HubSpot CMS-tiimiä. Olisitko sinä seuraava HubSpot-kehittäjämme? Tehtävänäsi on toimia teknisenä kumppanina asiakkuuksissamme kehittäen verkkosivustoja HubSpotin CMS -alustalle. Jos aiempaa kokemusta HubSpotista ei ole, mutta kiinnostusta alustaan löytyy, niin hyvällä frontend-osaamisella pääset jo pitkälle. Me opetamme loput 🙂 Jos mietit, millaisen kehittäjäkokemuksen HubSpot tarjoaa, käy lukemassa artikkelini aiheesta. 

-Mikael Toivio, kehittäjä, suunnittelija & perustaja

Hae paikkaa

Jokainen yritys lupaa merkityksellisiä projekteja, loistavia etuja ja ilmaisia juomia. Niin myös me. Erotumme muista kuitenkin sillä, että emme lähetä sinua työskentelemään off-site -projekteihin vaan pääset työskentelemään uusien, jännittävien asiakkaiden parissa toimistollamme Helsingin sydämessä. Viime aikoina olemme tehneet töitä useiden HubSpot-asiakkuuksien, esimerkiksi Smartlyn ja The Qt Companyn kanssa. 

Evermadella olet asiakkuuksissa mukana aina ideasta toteutukseen ja jatkokehitykseen. Projektista toiseen hyppimisen sijaan meille on tärkeämpää ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen tekninen kumppani. Haluamme tarjota rauhallisen työympäristön, jossa pystyt kehittämään ratkaisuja pitkäjänteisesti ja työskentelemään hyvässä hengessä oman tiimisi ja asiakkaiden kanssa. Meillä työskentelystä tekee mukavaa juuri hyvät suhteet asiakkaisiin.   

Matkasi varrella autat valitsemaan parhaita työkaluja ja tekniikoita, tapaat asiakkaita, työskentelet yhdessä suunnittelijoiden kanssa, kehität parempia käytäntöjä muiden devaajien kanssa, kirjoitat kaunista koodia ja varmistat, että lopputulos on korkeatasoinen. Arvostamme halua ratkaista ongelmia ja intoa tehdä verkosta parempi paikka.  

Toivoisimme sinulta:

 • Front end -osaamista (HTML, CSS, JavaScript)
 • Oma-aloitteisuutta: osaat edistää asioita myös itsenäisesti. Meille tärkeintä on, että yritämme parhaamme ja pyrimme parantamaan vieressä olevien ihmisten, eli työkavereiden ja asiakkaiden elämää. 
 • Aikaisempaa kokemusta sisällönhallintajärjestelmistä (ei välttämättä juuri HubSpotista, muukin kokemus auttaa!)  
 • Backend -osaamista (jos sinulta löytyy kokemusta Hubl-kielestä, mahtavaa – jos ei, me opetamme.)  
 • Englanti on virallinen työkielemme, jolla palvelemme myös osaa asiakkaistamme, joten edellytämme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

 Mitä tarjoamme:

 • Tiimin, joka välittää hyvinvoinnistasi ja auttaa sinua kehittymään
 • 12 päivää vuodessa uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen
 • Kokoaikainen työsuhde, joustavat tunnit ja valitsemasi työkalut
 • Mahdollisuuden tehdä töitä etänä tai inspiroivassa toimistotilassa aivan Helsingin sydämessä
 • Enimmäkseen etänä työskenteleville veloituksetta sähkötyöpöytä ja työtuoli kotitoimistolle
 • Ilmaisia juomia, liikaa herkkuja ja huonoja vitsejä, joiden avulla pysyt skarppina tilanteessa kuin tilanteessa
 • Työterveys, hammashoito ja tapaturmavakuutus sekä työhön että vapaa-ajalle
 • Lounaskortti ja vapaasti hyödynnettävä urheilu- ja kulttuurietu
 • Rento työyhteisö matalalla hierarkialla ilman turhaa byrokratiaa

 

Meitä ei haittaa, jos sinulla ei vielä ole HubSpot-kokemusta. HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin osaaminen on tärkeintä, HubSpotin me voimme opettaa. Eniten meitä kiinnostaa nähdä tekemiäsi töitä. Jos toteutuksessa on ollut muita mukana, kerro mitä sinä olet projektissa tehnyt, niin voimme paremmin ymmärtää taitotasoasi. Älä stressaa, oletko tarpeeksi hyvä. Laita hakemusta tulemaan, niin jutellaan!
– Mikael

Kuulostaako hyvältä? Lähetä meille hakemuksesi! Paikka täytetään heti, kun löydämme oikean henkilön.

Jos haluat lisää tietoa yleisistä koodikäytännöistämme, lue CTO:mme kirjoittama blogipostaus devauksesta Evermadella.

P.S. Flickr-tililtämme saat esimakua siitä, millainen meininki Evermadella on!

Hae paikkaa