Hyppää sisältöön

Lead Designer

Etsimme nyt tiimiimme kokenutta ja asiakaslähtöistä Lead Designeria! Tule kehittämään digitaalista suunnittelua ja luomaan kanssamme maailmanluokan käyttäjäkokemuksia. Tässä roolissa mentoroit suunnittelijoitamme ja johdat suunnitteluosaamisemme kehitystä. Lisäksi työskentelet strategisen suunnittelun sekä konseptoinnin parissa.

Hae paikkaa

Lead Designerina olet aktiivinen markkinoiden ja alan trendien seuraaja. Tuot uutta osaamista tiimille sekä käyttökokemussuunnittelun että strategisen konseptoinnin saralla ja vastaat suunnitteluprosessin kehittämisestä aina ideoinnista konseptointiin ja toteutukseen. Konseptointivaiheessa toimit myös ajoittain strategimme työparina ja sparrailukumppanina. Kehität järjestelmällisesti ja systemaattisesti kymmenhenkisen suunnittelijatiimimme rutiineja ja toimintatapoja varmistaen, että tiimin koko potentiaali tulee käyttöön. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja varmistat, että suunnittelutyön lopputulos vastaa asiakkaiden tarpeita.

Ylläolevien lisäksi yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on mentoroida suunnittelijoitamme kannustaen heitä kasvuun. Käyt kehityskeskusteluja suunnittelijoiden kanssa ja osallistut johtavana asiantuntijana uusien suunnittelijoiden rekrytointiin (huom: rooli ei sisällä esihenkilövastuuta).

Toivomme, että olet tottunut tekemään tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten sidosryhmien että asiakkaiden kanssa. Et arastele hypätä mukaan myyntitilanteisiin kertomaan suunnitteluosaamisestamme ja esittelemään alustavia suunnitelmia, tai vetämään workshoppia asiakkaan tarpeiden kartoittamiseksi. 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on vankkaa kokemusta digitaalisesta suunnittelusta, vahvaa liiketoimintaymmärrystä sekä kykyä konseptoida ja suunnitella uusia palveluita. Pystyt muuttamaan liiketoiminnan tavoitteet houkutteleviksi ja selkeästi ymmärrettäviksi konsepteiksi. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta suunnittelutiimin luotsaamisesta sekä hyvien käytäntöjen kehittämisestä ja jalkauttamisesta arkeen. Olet rohkea ja itsevarma viestijä ja vuorovaikuttaja, ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

Katsomme eduksi, jos sinulla on myös:

 • kokemusta roolin kannalta tärkeimpien työkalujen, eli Figman ja WordPressin, käytöstä
 • kokemusta datan hyödyntämisestä osana suunnittelutyötä
 • HubSpot-ymmärrystä

Evermadella saat:

 • Merkityksellisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan monen työntekijän ja loppukäyttäjän arkeen
 • Vakituisen, kokoaikaisen työn ja joustoa työajan ja paikan suhteen – toivomme silti näkevämme sinua aika ajoin viihtyisällä toimistollamme Helsingissä tai Turussa
 • Kannustavan ja avoimen työyhteisön, sekä rennon ja lämminhenkisen työilmapiirin, jossa viihdyt varmasti
 • 12 päivää vuodessa oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
 • Työskennellä mielenkiintoisen ja laaja-alaisen asiakasjoukon kanssa – asiakkaisiimme lukeutuvat muun muassa Valio, Messukeskus, Kekkilä ja Raisio
 • Osallistua yhteisiin tapahtumiin ja hauskanpitoon – käy fiilistelemässä meininkiämme Flickrissä!
 • Hyvät henkilöstöedut, mm. mittavat terveydenhuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vakuutuksen myös vapaa-ajan tapaturmien varalle

Rekrytointiprosessimme pähkinänkuoressa:

 1. Tutustumispuhelu Evermaden HR-asiantuntijan Iinan kanssa (30-60 minuuttia)
 2. Tapaaminen tulevan esihenkilösi Jennin ja toimitusjohtajamme Juliuksen kanssa (60-75 minuuttia)
 3. Syvempi sukellus rooliin ja työnkuvaan (60-75 minuuttia)
 4. Mahdollinen lisäkeskustelu
 5. Tervetuloa Evermadelle!

Innostuitko? Mahtavaa! Emme malta odottaa, että pääsemme tutustumaan sinuun. Lähetä hakemuksesi työnäytteineen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli sinulla herää kysyttävää hakuun liittyen, ota yhteyttä People & Culture Specialist Iina Nuottimäkeen (iina.nuottimaki@evermade.fi).

Hae paikkaa