Cookie settingsHyppää sisältöön

SEO Specialist

”Hei sinä siellä! Me olemme osa Evermaden Growth-tiimiä, joka koostuu web-analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja digimainonnan ammattilaisista. Meille on tärkeää toistemme tukeminen sekä taitojemme yhdistäminen. Monipuoliset asiakkuudet varmistavat, että jokainen työpäivämme on erilainen. Viime aikoina olemme kehittäneet esimerkiksi Mafyn, Granlundin ja Porschen hakukonemarkkinointia. Olisitko sinä seuraava SEO-osaajamme?”

– Aksu, Tatu, Sonja & Carita

Hae paikkaa

Design & dev illustration

Etsimme nyt SEO specialistia vastaamaan palveluidemme kasvavaan kysyntään ja varmistamaan, että asiakkaidemme verkkosivustojen ja -palveluiden orgaaninen löydettävyys ja käyttäjäkokemus ovat huippuluokkaa. Tehtävässä vastaat monipuolisesti SEO-palveluidemme toteuttamisesta ja kehittämisestä mielenkiintoisille asiakkuuksille yhteistyössä growth-kompetenssin ja projektitiimin kanssa. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi hakusanakartoituksesta ja kilpailija-analyysin laatimisesta, verkkosivuston sisällön suunnittelusta ja sen optimoinnista keräämäsi datan pohjalta sekä SEO-koulutusten pitämisestä asiakkaille.

Tässä positiossa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, kehittäjien ja growth-tiimiläisten kanssa tarjotaksesi asiakkaillemme kaiken, mitä verkkopalvelun menestymiseen tarvitaan. Avaintekijöitä sinun menestyksessäsi ovat työn tarkkuus ja laatu sekä hakukonemarkkinoinnin trendien aallonharjalla pysyminen.

Kasvatamme ja kehitämme growth-tiimin toimintaa jatkuvasti, joten toivomme sinun antavan oman panoksesi tiimin arjen ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jakavan osaamistasi työkavereillesi. Meillä saat vaikuttaa oman työpaikkasi viihtyvyyteen ja luoda yhdessä työkavereittesi kanssa entistäkin parempaa Evermadea!

Arvostamme

 • Vahvaa kokemusta teknisestä ja sisällöllisestä hakukoneoptimoinnista
 • Taustaa web-analytiikan työtehtävistä (mittaus ja raportointi) – mainonnan ja somen osaaminen katsotaan eduksi
 • Kykyä etsiä aktiivisesti uusia keinoja parantaa asiakkaidemme verkkopalveluita ja taitoa kääntää data toteutettavissa oleviksi parannuksiksi
 • Taitoa hyödyntää Google Analyticsia, Tag Manageria, Semrushia ja muita analytiikka- sekä hakusanatyökaluja – tietämys markkinoinnin automaation työkaluista on plussaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Näitä tarjoamme

 • Tiimin, joka koostuu alan lahjakkaimmista ihmisistä, kuten sinäkin
 • Yrityksen tukema uuden oppiminen ja ammatillinen kehittyminen
 • Joustavat tunnit ja valitsemasi työkalut
 • Viikoittainen aamiainen ja inspiroiva toimistotila aivan Helsingin sydämessä
 • Ilmaisia juomia, herkkuja ja huonoja vitsejä, joiden avulla pysyt skarppina tilanteessa kuin tilanteessa
 • Työterveys, hammashoito ja vakuutusturva työhön sekä vapaa-ajalle
 • Lounasetu ja vapaasti hyödynnettävä urheilu-/kulttuurietu
 • Hyviä aikoja aitojen ihmisten kanssa, jotka saavat sinut nauramaan niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin

Työ on kokoaikaista ja toivomme, että voit aloittaa kesän 2022 aikana. Evermadella voit työskennellä joustavasti kotoa käsin, mutta toivomme näkevämme sinua aika ajoin myös toimistollamme Helsingin Kampissa.

Kuulostaako hyvältä? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si tai jaa sanaa muille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Hae paikkaa

Support Ukraine!