Cookie settingsHyppää sisältöön

QA Test Specialist

Käyttäjälähtöisyys on yksi työmme kulmakivistä. Tätä vahvistamaan etsimme tiimiimme kaikkien aikojen ensimmäistä QA test specialistia!

Hae paikkaa

Haemme tiimiimme jo hieman kokemusta kartoittanutta QA-testaajaa varmistamaan, että tuottamiemme verkkopalveluiden ja applikaatioiden laatu, käyttäjäystävällisyys sekä saavutettavuus ovat huippuluokkaa.

Arkesi koostuu projektityöstä monipuolisten asiakkuuksien parissa. Testaat verkkopalveluita yhteistyössä tiimisi kanssa, johon kuuluu projektipäällikkö, kehittäjiä ja suunnittelijoita. Työsi pitää sisällään verkkopalveluiden, sivustojen ja applikaatioiden testaamista eri päätelaitteilla ja ohjelmistoilla, saavutettavuuden ja suorituskyvyn testaamista, tärkeimpien huomioiden raportoimista projektitiimille sekä testisuunnitelmien ylläpitoa ja jatkojalostamista. Saatat lisäksi kirjoittaa asiakkaille sivustojen käyttöohjeita. Toiveidesi mukaan työhön voi sisältyä myös asiakkaiden kouluttamista sivuston käyttöön liittyen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta verkkopalveluiden testaamisesta ja testaustyökaluista tai työhön soveltuva koulutus. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa testausprosessimme olisivat mahdollisimman pitkälle automatisoituja. Tässä sinulla on suuri rooli – olet kenties aiemmin automatisoinut testausprosesseja tai halukas oppimaan aiheesta lisää ja viemään näitä oppeja käytäntöön. 

 

Onnistut tehtävässä, jos sinulla on:

 • Soveltuvat opinnot/tutkinto ja/tai hieman työkokemusta vastaavasta roolista 
 • Kiinnostus ja perehtyneisyys testaukseen, sen automaatioihin ja koodaamiseen ja perustason ymmärrys koodista
 • Osaamista end-to-end testaamisessa ja visuaalisessa regressiotestaamisessa
 • Tekniset valmiudet hyödyntää erilaisia työkaluja virheiden etsimiseen  
 • Perustason ymmärrys teknisestä hakukoneoptimoinnista
 • Tarvittavat kommunikaatiotaidot sekä projektitiimin että asiakkaiden kanssa toimimiseen
 • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä itsenäinen työote
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito (englanti on työkielemme)

Meillä saat:

 • Roolin, joka mukautuu toiveisiisi ja osaamiseesi
 • Innostavia ja sopivan haastavia projekteja 
 • Rennon työilmapiirin ja taitavat kollegat 
 • Vaikuttaa Evermaden kehittymiseen ja olla mukana kehittämässä juuri meidän näköisiämme käytäntöjä
 • Hyvät henkilöstöedut ja toimiston Helsingin paraatipaikalla
 • Mahdollisuuden tehdä töitä mistä päin Suomea tahansa joustavalla työajalla
 • Lue lisää eduistamme työpaikkasivultamme!

Työn tiedot

Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä työntekijää. Toivomme, että voisit aloittaa työt elo-syyskuussa 2022, jotta pääset mukaan syksyllä starttaaviin projekteihin.

Tehtävän palkkahaitari on 3000–3500 €/kk. Palkkaan vaikuttavat monet asiat kuten aiempi kokemuksesi, ja siitä voidaan neuvotella. 

Jos kiinnostuit paikasta, hae heti! Täytämme paikan heti sopivan tyypin löydyttyä. Huomaa, että hakemusten käsittelemisessä on taukoa heinäkuun ajan lomista johtuen. Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa People and Culture Specialist Iina Nuottimäki (iina.nuottimaki@evermade.fi).

Hae paikkaa

Meistä

Olemme helsinkiläinen vuonna 2011 perustettu digitoimisto. Teemme yhteistyötä brändien ja toimistojen kanssa luodaksemme maailmanluokan digitaalisia kokemuksia. Asiakkaisiimme kuuluvat esimerkiksi Porsche, Rovio, The Qt Company, Slush ja Messukeskus.

Meidät tunnetaan erityisesti WordPress-verkkosivustoistamme, mutta asiantuntijuutemme kattaa kaiken verkkopalvelun suunnittelusta toteutukseen ja optimointiin. Palvelun julkaisun jälkeen jatkamme asiakkaan rinnalla kokonaisvaltaisena digikumppanina onnistumisen mittareita seuraten ja palvelua jatkokehittäen.

PS. Haluatko tietää lisää Evermadesta? Lue usein kysytyt kysymyksemme blogista (englanniksi), tai käy tunnelmoimassa Evermaden arkea ja juhlaa Flickrissä!

Support Ukraine!