Hyppää sisältöön

Etsimme
uusia työystäviä.

Ihmiset ensin. Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin, ja siksi haluamme tarjota kaikille parhaat mahdolliset avaimet onnistua työssään. Meille työyhteisö on kuin toinen perhe – pidämme hauskaa yhdessä niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin.

Meillä on nyt auki paikkoja useammalla osaajalle.

Avoimet työpaikat


Digital strategist

Etsimme luovaa, kaupalliseen ajatteluun taipuvaa strategistia, jonka intohimona on herättää brändit ja niiden tarinat eloon sekä ratkaista ongelmia digitaalisen suunnittelun keinoin. Tässä roolissa pääset hyödyntämään strategista liiketoimintaymmärrystäsi mielenkiintoisten projektien parissa.

Lue lisää

Developer

Etsimme kokenutta kehittäjää, joka osaa ratkaista ongelmia koodia kirjoittamalla ja rakentaa tyylikkäästi toimivia verkkokauppoja. Tässä roolissa pääset auttamaan asiakkaita lähemmäs heidän liiketoiminnallisia tavoitteitaan.

Lue lisää

Digital designer

Haemme digitaalista suunnittelijaa, joka osaa pysyä suunnittelun trendien aallonharjalla, uskaltaa kokeilla työssään uutta ja haluaa ratkoa asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita luovalla otteella ja taidokkaalla suunnittelulla.

Lue lisää

Avoin hakemus

Meillä pääset työskentelemään haastavien ja palkitsevien projektien sekä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Jos et löydä osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa, laita meille rohkeasti avoin hakemus jossa kerrot, millaista osaamista toisit Evermadelle. 

Lue lisää
Learning illustration

Uskomme vapauteen ja vastuuseen

Elämää ei kannata tuhlata sellaisten töiden parissa, jotka eivät motivoi tai innosta. Meidän kanssamme saat olla oma itsesi, edetä urallasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit esimerkiksi käyttää päivän joka kuukausi itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen itse valitsemallasi tavalla.

Location illustration

Emme lähetä sinua työskentelemään muualle

Uskomme ihmisten olevan parhaimmillaan silloin, kun he saavat tehdä töitä yhdessä. Meillä pääset työskentelemään tiiviisti oman tiimisi kanssa toimistollamme, emmekä lähetä sinua koskaan töihin asiakkaan toimistolle. Sinulla on koko yhteisömme tuki, joka päivä.

Lue lisää käytännöistämme

"Ilmapiiri täällä on ainutlaatuinen: Ihmiset työskentelevät ahkerasti, mutta tunnelma on silti välitön ja rento."

Samuli Lindberg

Johtava suunnittelija
Benefits illustration

Tarjoamme huippuetuja

Meillä saat mahtavan työyhteisön lisäksi myös joukon loistavia etuja kuten laajennetun vakuutus- ja työterveyspalvelun, viikottaisen aamiaisen, illanviettoja, ilmaisia juomia sekä laadukkaat, juuri sinulle sopivat työkalut. Kuuntelemme aina yksilöllisiä tarpeitasi. Halutessasi voit myös liittyä pyöräilytiimiimme Le Cyclo Club d’Evermadeen!

Togetherness illustration

Vietämme paljon aikaa yhdessä

Koska olet viimeksi osallistunut leffamaratoniin toimistolla tai juossut oikean maratonin tiimikavereidesi kanssa? Me teemme molempia. Pidämme hauskaa ja vietämme aikaa paljon yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Jos haluat kuitenkin vain keskittyä työhösi, ei hätää – sekin on täysin ok.

Tutustu arkeemme

Ota yhteyttä

Riikka Pakarinen

Account Director

+358 50 539 9760riikka.pakarinen@evermade.fi

Jenni Rinne

Account Director

+358 50 40 89360jenni.rinne@evermade.fi