Paras Toteutus, Paras UX-Design

Slush.org – Tavoitteena siirtää tapahtumakokemus verkkoon.

Verkkosivusto on Slushin tärkein kanava brändin, lipunmyynnin ja kävijäinformaation kannalta. Kaikille 20,000 kansainväliselle vieraalle on tärkeää luoda välittömästi muista alan tapahtumista poikkeava tunnelma visuaalisuudella ja yksityiskohdilla. Lukuisista kuvista huolimatta sivuston tulee toimia erittäin nopeasti, jotta Slushin kävijäkokemus on jo ensikosketuksesta alkaen maailmanluokkaa.

Slushin tavoitteena on entisestään kasvattaa ulkomaalaisten kävijöiden määrää, mikä tekee sivuston visuaalisuudesta äärimmäisen tärkeää. Osa ensikertalaisista ei ole koskaan käynytkään Suomessa, joten heidän kalenteriinsa on haastavaa raivata useampi päivä tilaa. Tämä edellyttää Slushin ensiluokkaisen tapahtumakokemuksen siirtämistä verkkosivustolle niiltä osin kuin se suinkin on mahdollista.

Siirry sivustolle

Sisältö edellä – helposti ja vaikuttavasti.

Sisällönhallinnan ja sivuston muokkauksen tuli olla Slush-tiimille helppoa ja nopeaa, sillä vuoden aikana sivustoa päivitetään jatkuvasti – syksyllä päivittäin. Slush.org toteutettiin WordPressillä ja rakennettiin helposti siirreltävillä Everblox-elementeillä, jotka tekivät sivuston kokoamisesta niin yksinkertaista, että jokainen tiimiläinen pystyi muokkaamaan sivustoa itsenäisesti.

Lisäksi sivustolla piti pystyä joustavasti toteuttamaan erillisiä kampanjoita. Esimerkkinä menestyksekkäästä sellaisesta mainittakoon loppuunmyyty Slush-lento yksityiskoneella Californiasta Helsinkiin ja takaisin. Kampanjasivulle ohjattiin kohdeyleisöä erikoisella tempauksella: Slush nimittäin järjesti maailman ensimmäisen laskuvarjohyppypitchauskilpailun San Franciscossa, jonka voittajat saivat paikan koneesta.

Slushin näköinen lopputulos

Verkkosivuston kautta ennätysajassa loppuunmyyty Slush 2017 toivotti tervetulleeksi 20,000 vierasta yli 130 maasta. Informaation helppous sivustolla sai kävijöiltä kiitosta, viemättä yhtään tilaa brändiltä. Tapahtumalle ominainen pimeys, laserit ja visuaalinen loisto suorastaan hehkuu onnistuneesta kokonaisuudesta – jokaista yksittäistä sivua myöten. Minimalistinen design yhdistettynä vahvaan kuvien käyttöön takaa Slushille ominaisen tunnelman huokuvan tapahtuman lisäksi myös verkossa.

Toiminnallisuudeltaan front-end design on sulavaa ja animaatiot toimivat moitteetta. Sivujen lataus on tehokasta, johon yhdistettynä korkea responsiivisuus ja interaktiivisuus nostavat kävijän kokemusta entisestään. Everblox-elementit paitsi näyttävät tyylikkäiltä ovat myös joustavia käyttää, ja mahdollistavat koko Slush-tiimin panoksen kävijän palvelemiseksi heti ensimmäisestä rajapinnasta alkaen.

Keskimääräinen sivustolla vietetty aika:

01:37min

Kävijämäärien kasvu (vs 2016):

17.66%

Kävijöiden kattavuus ulkomailla:

58.91%

Sivulataukset Kasvu (2016 vs 2017):

20.35%

Myydyt liput:

20,000 kpl

(loppuunmyyty, ennätysajassa)

A project in mind?
We'll get back to you in 24 hours.