Hyppää sisältöön
Mikael Toivio, 25 maaliskuun, 2020

Toteutamme HubSpot -verkkosivut yrityksille

Olemme nyt kolme vuotta kehittäneet yritysten verkkosivustoja HubSpot-sisällönhallintajärjestelmän (CMS) päälle. Kaikki vuosien saatossa oppimamme WordPress-ympäristön osaaminen on nyt tuotu myös HubSpotin puolelle. Pyrkimyksemme on olla suomen paras HubSpot-toteuttaja.

Mikä on HubSpot?

HubSpot on CRM, jonka ympärille on rakennettu useita lisätyökaluja. Näitä ovat esimerkiksi sähköpostit, chat, sisällönhallintajärjestelmä ja paljon muuta. Näiden käyttämää informaatiota hyödyntäen HubSpot on mahdollistaa myynnin ja markkinoinnin automaation kaikissa työkaluissaan. HubSpotin auttaa löytämään ne asiakkaat, joihin kannattaa keskittyä. Tarkoituksena on tehdä myyntiä ja markkinointia mahdollisimman tehokkaasti.

Mikä on HubSpotin suurin hyöty?

HubSpotin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu se, että valtaosa tarvittavista optimointityökaluista löytyy saman katon alta ja automaatioiden rakentaminen on helppoa. Kaikki data ja ymmärrys käyttäjistä on helposti saatavilla. HubSpotin suurimpia lupauksia onkin mahdollistaa kiinnostuneimpien asiakkaiden löytämisen suuresta massasta.

Missä HubSpot loistaa?

Yksi HubSpotin parhaimpia työkaluja on sen pisteytysjärjestelmä. Siin missä muut työkalut kalpenevat kapean palvelutarjonnan takia, HubSpot loistaa. Jos käyttäjä esimerkiksi avaa uutiskirjeen, klikkaa sivulle, täyttää lomakkeen tai tulee sivuille toistuvasti, pystyy HubSpotin avulla pisteyttämään jokaisen näistä liikkeistä. Kun käyttäjä tuntuu määritellyn logiikan mukaan potentiaaliselta asiakkaalta, hänet voidaan nostaa kontaktilistalle ja häneen on helppo ottaa yhteyttä.

Millaisia HubSpot-projekteja olemme tehneet?

Tällä hetkellä rakennamme täydellä teholla qt.io– ja smartly.io -verkkosivustoja. Keskitymme sisällönhallintajärjestelmän rakentamiseen siten, että molempien organisaatioiden markkinointitiimit pystyisivät rakentamaan sisältöä mahdollisimman tehokkaasti. Kun tässä onnistutaan, myös automaation rakentaminen koko verkkosivuston ja yrityksen digitaalisen viestinnän ympärille on tehokasta.

Rakennamme myös wattinen.fi-sivuston myyntiprosessia käyttäen HubSpotin Sales-työkaluja. Sivusto on rakennettu HubSpotin päälle.

Kaikki HubSpot-asiakkaamme ovat pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. Tarkoitus on auttaa heitä kasvamaan aina vain vahvemmiksi.

Semmosta!

Jos kuulostaa, että voisit olla kiinnostunut kuulemaan lisää, ota meihin yhteyttä!

Markkinoinnin Automaatio Verkkosivut Yritykselle