Hyppää sisältöön
työt

Tutustu kiehtoviin asiakastarinoihin

We are a team of 30+ designers, developers, and other digital pros – making the digital world better one service at a time. We think the best results are achieved when creativity and human understanding are combined with data and business intelligence.

Porsche.fi

Nopeutta, laatua & tyyliä

Tavoitteemme oli luoda kaunis, nopea ja tehokas verkkopalvelu pitäen visuaaliset elementit linjassa kansainvälisen Porsche.com-sivuston kanssa. Halusimme luoda sivuston, joka tukee sekä laatutietoisten loppukäyttäjien että Porschen sisällöntuottajien tarpeita.

Lue lisää
helsingin kaupunki: kulttuuri & vapaa-aika

Luomme toimivaa digitaalista kaupunkia

Määrittelemme Helsingin digitaalista tulevaisuutta rakentamalla kaupunkilaisille parhaita mahdollisia kulttuurin ja vapaa-ajan palveluita. Muutimme 130 hajanaista sivustoa viideksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Käyttäjätestausten avulla varmistimme, että hyvistä konsepteista muodostuisi käyttäjien rakastamia sivustoja.

Lue lisää
DEFI.FI

Palvelu, joka pelastaa ihmishenkiä

Defi.fi auttaa löytämään lähimmän defibrillaattorin, kun kohdalle osuu tarve elvyttää. Tavoitteemme oli tehdä palvelusta mahdollisimman luotettava ja intuitiivinen. Defi.fi ohjaa käyttäjän lähimmän defibrillaattorin luokse nopeasti, jotta ihmishenki pelastuisi. 

Lue lisää
pohjolarakennus.fi

Helppo tapa löytää unelmakoti

Yhteistyössä luovan toimiston Sherpan kanssa uudistimme Pohjola Rakennuksen brändin ja sivuston. Uusi ja raikas visuaalinen ilme sekä saumattomasti toimiva, asiakasta palveleva asuntohaku olivat uudistuksen ytimessä.

Lue lisää
slush.org/soaked

Visuaalinen ilme rohkealle startup -medialle

Loimme yhdessä Slushin kanssa brändin, joka rohkealla äänellään syventää kasvuyrittäjyys- ja teknologiakentillä käytävää keskustelua ja tarjoaa käytännön apua tulevaisuuden yrittäjille.

Lue lisää
messukeskus.com

Tuhannet tapahtumat yhdellä alustalla

Toteutimme Suomen suurimmalle ja monipuolisimmalle tapahtumapaikalle näppärästi muokattavissa olevan verkkosivuston, jossa jokaisella tapahtumalla on oma uniikki ilmeensä. Alusta palvelee lähes 2 miljoonaa ihmistä ja antaa Messukeskukselle mahdollisuuden hallita satoja tapahtumasivustoja helposti yhdestä paikasta.

Lue lisää
WATTINEN.FI

Työkalut IoT-innovaation kehittämiseen

Wattinen mullistaa markkinoita IoT-ratkaisullaan lämmityksenhallinnan parantamiseksi. Meidän tehtävämme oli perustella liiketoiminnan kannattavuus osakkeenomistajille automaatiotyökaluilla, kirkastaa yrityksen myynnin ja markkinoinnin seuraavia vaiheita ja löytää sopivat tuotemarkkinat uudelle innovaatiolle.

Lue lisää
QT.IO

Sisältöuudistus ja selkeämmät palvelut Qt:lle

Qt tarjoaa avointa lähdekoodia käyttäviä, monialustaisia sovelluskehitystyökaluja käyttöliittymien rakentamiseen. Meidän tavoitteeme oli kirkastaa Qt:n brändin ydintä ja selkeyttää yrityksen palvelu- sekä tuotetatarjontaa tuoden ne intuitiivisesti esille eri kohderyhmille ja potentiaalisille asiakkaille.

Lue lisää

Search