Hyppää sisältöön

Messukeskus.com

Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka, jossa järjestetään vuosittain yli 100 messutapahtumaa sekä 1500 kokousta ja kongressia. Messukeskus kaipasi uuden tavan luoda ja hallita tapahtumasivuja. Kehitimme yhtenäisen mutta joustavan alustan, jossa jokaisella tapahtumasivulla on oma ainutlaatuinen identiteettinsä. Samalla visuaalinen ilme säilyy yhtenäisenä ja johdonmukaisena läpi sivuston.

Tutustu sivustoon

Messukeskus mockup

Joustava alusta, jossa jokainen tapahtumasivu on ainutlaatuinen

Messukeskuksessa järjestetään vuosittain satoja tapahtumia, joilla kaikilla on Messukeskus.com-sivuston alla oma tapahtumasivunsa. Sisällön määrä on valtava, joten johdonmukaisesti suunniteltu ja toteutettu sivustoarkkitehtuuri on sivustolla välttämätöntä. Suunnittelimme ja rakensimme kymmenet erilliset tapahtumasivustot uusiksi ymmärrettävällä tavalla ja virtaviivaistimme verkkosivustojen hallintaprosessia modernilla CMS-järjestelmällä käyttäen modulaarista Everblox-ratkaisuamme. Koska jokaisella tapahtumasivustolla on omat erityistarpeensa, työkalut sivujen hallintaan oli ensiarvoisen tärkeää luoda monipuolisiksi ja helppokäyttöisiksi.

MOBIILIOPTIMOINTI

Sivuston optimointi mobiililaitteille sopivaksi oli ensiarvoisen tärkeää. Ominaisuus ei ainoastaan tuo sisältöä ainoastaan helpommin käyttäjän saataville, vaan antaa lisävoimaa koko sivustokokonaisuuden hakukonelöydettävyydelle.

API-INTEGRAATIO

Sivustoalustan integrointi Messukeskuksen API:n kanssa virtaviivaistaa tapahtumien tietojen hallintaa ja automatisoi sisällön luomista. Se sallii tapahtumatietojen tuonnin verkkosivustolle suoraan erillisestä tapahtumanhallintaohjelmasta.

MAINOSTEN HALLINTA

Messukeskus tekee tiivistä yhteistyötä tapahtumien järjestäjien kanssa ja tarvitsi työkalut kumppaniensa mainostamiseen sivustokohtaisesti. Ratkaisumme on yksinkertainen mutta tehokas mainostenhallinnan työkalu, joka on rakennettu suoraan WordPressiin.

MESSUPOLKU

Messupolku-työkalun avulla sivuston kävijät voivat etsiä, suodattaa ja tallentaa tietoja heille tärkeistä tapahtumista. Se lisää huomattavasti sekä käyttäjien tyytyväisyyttä, että alustan tehokkuutta.

PALVELINKLUSTERI

Varmistuaksemme siitä, että sivustoympäristö pysyy pystyssä ja toimii nopeasti suurien tapahtumien ja kävijämäärien aikaan, on palvelimet jaettu kahden datakeskuksen kesken. Kuorman tasapainottajat jakavat liikennettä tasaisesti kahden fyysisen sijainnin välillä.

MULTISITE

Kehitimme WordPress-pohjaisen verkkosivustojen hallintatyökalun, jonka avulla Messukeskus voi helposti luoda ja hallita satoja tapahtumasivustojaan yhdestä paikasta.

Halusimme verkkosivuston, jota voimme joustavasti mukauttaa omiin tarpeisiimme. Toimiva sivusto on meille Suomen suurimpana tapahtumapaikkana elinehto. Lähes 1,3 miljoonaa kävijää vuodessa etsii sivustoltamme tietoa, tapahtumia ja uusia kokemuksia.

Maria Mroue

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Messukeskus

Tutustu blogiimme

Next case

Porsche

Haku