Hyppää sisältöön

Luova suunnittelu

Digitaalisen suunnittelun lopputuotteena voi yksinkertainen verkkosivusto – sellaisella olet tälläkin hetkellä. Lopputulema voi olla myös kokeilevampaa kuten peli, verkkosovellus tai jotakin näiden väliltä. Se voi olla myös jotakin hyvin konkreettista, kuten infonäyttö yliopistossa, kirjastossa tai museossa.

Me rakastamme kaikenlaista digitaalista suunnittelua ja innostumme mielenkiintoisten teknologioiden ja luovuuden yhdistämisestä käyttäjien tarpeisiin.

Kerro meille tarpeistasi

Periaatteemme

Kekseliäisyyttä kaavojen sijaan

Uudet näkemykset ja luovat ideat ajavat meitä eteenpäin

Kokemukset syntyvät kokeilemalla

Opimme ja kokeilemme

Funktionalismi

Yhtenäisyys ja modulaarisuus luovat harmoniaa

Käyttäjälähtöisyys

Suunnittelemme palveluita oikeille ihmisille

Näitä tarjoamme

Hyvät digitaaliset palvelut ovat sekä visuaalisesti vaikuttavia, että helppokäyttöisiä. Meillä käyttökokemus ja visuaalisuus kulkevat aina käsi kädessä. Tutkimalla käyttäjien tarpeita ja tavoitteita sekä suunnittelemalla käyttäjäpolkuja voimme varmistaa, että palvelustasi tulee mahdollisimman toimiva.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Pyrimme aina käyttäjäystävällisyyteen, oli kyse sitten fonteista, navigoinnista tai animaatioista. Luomme käyttöliittymiä, jotka ovat intuitiivisia ja tuovat asiakkaan lähemmäs brändiäsi.

Käyttäjäkokemus

Huippuluokan käyttökokemus saa käyttäjät palaamaan palvelusi pariin yhä uudestaan. Varmistamme, että käyttäjän ja palvelun välinen vuorovaikutus on ensiluokkaista käyttökokemuksen jokaisessa vaiheessa.

Graafinen suunnittelu

Luomme visuaalisia identiteettejä, jotka herättävät mielenkiintoa juuri oikeissa kohderyhmissä ja mieleenpainuvia brändejä, jotka auttavat sinua erottumaan kilpailijoistasi.

Liiketoimintaymmärrys

Palvelumuotoiluprosessimme pohjana on aina organisaatiosi ja sen toimintatapojen perusteellinen ymmärtäminen. Luomme kokonaisvaltaisia digitaalisia strategioita ja huolellisesti suunniteltuja käyttäjäpolkuja, jotka kasvattavat konversioita.

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Analysoimme dataa ymmärtääksemme käyttäjiesi tarpeita perusteellisesti. Järjestämme käyttäjähaastatteluja ja -kyselyitä sekä luomme käyttäjäpersoonia, jotka auttavat sinua tunnistamaan asiakkaittesi tarpeet ja tarjoamaan heille sujuvampia palvelukokemuksia.

Konseptisuunnittelu

Hyödynnämme konseptisuunnittelussa sekä liiketoiminta- että käyttäjäymmärrystä. Data, tavoitteet ja missio yhdistetään strategiseksi konseptiksi, joka jää käyttäjien mieleen ja toimii kaikissa digitaalisissa kanavissa.

Asiakkaitamme

Soaked by Slush

Loimme yhdessä Slushin kanssa brändin, joka rohkealla äänellään syventää kasvuyrittäjyys- ja teknologiakentillä käytävää keskustelua ja tarjoaa käytännön apua tulevaisuuden yrittäjille.

Lue lisää

Porsche

Tavoitteenamme oli luoda Porschelle kaikilta osin parempi verkkopalvelu pitäen visuaaliset elementit linjassa kansainvälisen Porsche.com-sivuston kanssa. Tahdoimme sivuston edistävän liiketoimintaa ja tukevan sekä loppukäyttäjien että sisällöntuottajien tarpeita.

Lue lisää

Kekkilä

Aloitimme yhteistyön kansainvälisen Kekkilä-BVB:n kanssa keväällä 2019 tavoitteenamme luoda selkeyttä eri sivustojen välille Kekkilän yritysfuusion pohjalta. Kokonaisvaltaisen uudistuksen tavoitteena oli selkeämpi käyttökokemus ja kustannustehokkaampi kehitys.

Lue lisää

Suomen Elokuvasäätiö

Halusimme parantaa Ses.fi-sivuston käyttöliittymää selkeyttämällä informaatiohierarkiaa ja luomalla modernin, selkeän, intuitiivisen sekä luotettavan palvelun. Uusi sivusto vastaa kohderyhmien tarpeisiin esittäen tiedon selkeästi ja tehokkaasti.

Lue lisää

Ota yhteyttä


Kirjoita meille
Suunnittelijamme

Samuli Lindberg

Lead Designer

samuli.lindberg@evermade.fi

Elisa Mykkänen

Designer

elisa.mykkanen@evermade.fi

Mikael Toivio

Developer & Designer

+358 400 416 239mikael@evermade.fi

Minna Mikkola

Designer

minna.mikkola@evermade.fi

Philippe Kluk

Designer

philippe.kluk@evermade.fi

Timo Sundvik

Developer, Designer

timo.sundvik@evermade.fi

Mikko Mänttäri

Designer

mikko.manttari@evermade.fi

Santeri Markovaara

Design trainee

santeri.markovaara@evermade.fi