Hyppää sisältöön

Suunnittelu

Digitaalisen suunnittelun lopputuotteena voi olla mitä tahansa verkkosivustosta peliin, verkkosovellukseen tai infonäyttöön. Me rakastamme kaikenlaista digitaalista suunnittelua ja innostumme aina uudestaan mielenkiintoisten teknologioiden ja luovuuden yhdistämisestä käyttäjien tarpeisiin.

Kerro meille tarpeistasi

Periaatteemme

Kekseliäisyys

Uudet näkemykset ja luovat ideat innostavat meitä eteenpäin

Oppiminen

Opimme, kokeilemme ja analysoimme, millaiset ratkaisut toimivat parhaiten

Käyttäjälähtöisyys

Käytettävyys, luettavuus, saavutettavuus — suunnittelemme palveluita käyttäjiä ajatellen

Näitä tarjoamme

Hyvät digitaaliset palvelut ovat sekä visuaalisesti vaikuttavia, että helppokäyttöisiä. Meillä käyttökokemus ja visuaalisuus kulkevat aina käsi kädessä. Tutkimalla käyttäjien tarpeita ja tavoitteita sekä suunnittelemalla käyttäjäpolkuja voimme varmistaa, että palvelustasi tulee mahdollisimman toimiva.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Pyrimme aina käyttäjäystävällisyyteen, oli kyse sitten fonteista, navigoinnista tai animaatioista. Luomme käyttöliittymiä, jotka ovat intuitiivisia ja tuovat asiakkaan lähemmäs brändiäsi.

Käyttäjäkokemus

Huippuluokan käyttökokemus saa käyttäjät palaamaan palvelusi pariin yhä uudestaan. Varmistamme, että käyttäjän ja palvelun välinen vuorovaikutus on ensiluokkaista käyttökokemuksen jokaisessa vaiheessa.

Graafinen suunnittelu

Luomme visuaalisia identiteettejä, jotka herättävät mielenkiintoa juuri oikeissa kohderyhmissä ja mieleenpainuvia brändejä, jotka auttavat sinua erottumaan kilpailijoistasi.

Liiketoimintaymmärrys

Palvelumuotoiluprosessimme pohjana on aina organisaatiosi ja sen toimintatapojen perusteellinen ymmärtäminen. Luomme kokonaisvaltaisia digitaalisia strategioita ja huolellisesti suunniteltuja käyttäjäpolkuja, jotka kasvattavat konversioita.

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu

Analysoimme dataa ymmärtääksemme käyttäjiesi tarpeita perusteellisesti. Järjestämme käyttäjähaastatteluja ja -kyselyitä sekä luomme käyttäjäpersoonia, jotka auttavat sinua tunnistamaan asiakkaittesi tarpeet ja tarjoamaan heille sujuvampia palvelukokemuksia.

Konseptisuunnittelu

Hyödynnämme konseptisuunnittelussa sekä liiketoiminta- että käyttäjäymmärrystä. Data, tavoitteet ja missio yhdistetään strategiseksi konseptiksi, joka jää käyttäjien mieleen ja toimii kaikissa digitaalisissa kanavissa.

Poimintoja projekteistamme

Ota yhteyttä