Hyppää sisältöön

Löydä oma
mukavuusalueesi

Yhteistyössä luovan toimiston Sherpan kanssa uudistimme Pohjola Rakennuksen brändin ja sivuston. Uudistuksen ytimessä olivat raikas visuaalinen ilme sekä saumattomasti toimiva, asiakasta hyvin palveleva asuntohaku.

Siirry sivustolle

Haasteena hidas ja hankala asuntohaku

Pohjola Rakennuksen vanha visuaalinen ilme ei vastannut yrityksen nykyistä asemaa yhtenä alansa johtavista yrityksistä, eivätkä asunnot päässeet vanhalla sivustolla oikeuksiinsa. Sivuston yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on asuntohaku, mikä oli myös vanhan sivuston suurin ongelmakohta. Hakutoiminto oli hidas ja ominaisuuksiltaan puutteellinen. Luomalla selkeämmän, nopeamman ja informatiivisemman hakutoiminnon olemme auttaneet Pohjola Rakennuksen asiakkaita löytämään unelmakotinsa nopeasti ja tehokkaasti.

Uusi visuaalinen ilme tukemaan teknistä muutosta

Yhteistyö alkoi kokonaisvaltaisella visuaalisen ilmeen uudistuksella. Pohjola Rakennus halusi myös edistyneen  toteutuksen sivustolleen, jotta asiakkaille voitaisiin tarjota paras mahdollinen käyttökokemus heti ensikosketuksesta Pohjola Rakennuksen brändiin lähtien.

Uudistuksen pääasiallinen tavoite oli sivuston kävijämäärän kasvattamisen lisäksi kävijöiden konvertoituminen asiakkaiksi. Tätä tukemaan rakensimme asiakaspolkuja, jotka pohjautuivat yhdessä Sherpan kanssa luomiimme asiakasprofiileihin. Pohjola Rakennus -projekti on loistava esimerkki saumattomasta yhteistyöstä luovan toimiston, digitoimiston sekä asiakkaan välillä. Kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä niin yhteistyöhön kuin lopputulokseenkin.

Pohjola Rakennus

Tekninen toteutus

Sivusto on toteutettu modulaarisilla rakennuspalikoilla, jotka mahdollistavat ylläpitäjille sen helpon päivittämisen, hallinnan ja jatkokehityksen. Tärkeä osa Pohjola Rakennuksen sivua on PDX+ integraatio. PDX+ on kiinteistövälittäjien sekä rakennusalan asuntomyynnin ja markkinoinnin ammattilaisten selainpohjainen työkalu.

Laajensimme Pohjola Rakennuksen jo olemassa olevaa PDX -integraatiota lisäämällä yksityiskohtaiset asuntotiedot ja yhdistelemällä dataa rakennuksista, yksittäisistä asunnoista, kaupungeista sekä asuinalueista. PDX-data integroituu saumattomasti WordPressiin, josta se näkyy käyttäjälle nopeasti Reactin avulla. Erilaiset suodattimet ja hakutoiminnot auttavat nyt Pohjola Rakennuksen asiakkaita löytämään unelmakotinsa helposti.

Pohjola Rakennus

Tulokset

Uusittu sivusto julkaistiin syyskuussa 2019 ja sen saama palaute on ollut erittäin positiivista. Hakutoiminto toimii juuri suunnitellun mukaisesti ja sivusto on teknisesti vakaa sekä aiempaa käyttäjäystävällisempi. Se saa nyt Pohjola Rakennuksen erottumaan edukseen kilpailijoistaan. Tulokset ovat positiivisen palautteen lisäksi myös numeerisesti vaikuttavia.

 

 

Sivun latausaika
putosi

-36%

Sivustolla vietetty
aika kasvoi

142%

Yhteydenotot
lisääntyivät

88%

Next case

Soaked by Slush

Haku