Hyppää sisältöön

Et jää yksin julkaisun jälkeen.

Verkkopalvelun julkaisu on vasta ensiaskel – palvelun ylläpito vaatii jatkuvaa työtä. Verkkosivusto ei ole koskaan kerralla valmis projekti, vaan sitä tulee optimoida pitkällä aikavälillä. Sivustojen huolto, ylläpito ja pienimuotoinen kehittäminen ovat Care-tiimimme vastuulla. Care mahdollistaa ennakoivan palvelun seurannan ja kehittämisen sekä nopean reagoinnin ongelmatilanteissa. Me huolehdimme, että verkkopalvelusi pysyy turvassa kellon ympäri.

Hanki Care

Tiimimme on omistautunut palvelullesi

Kun palveluasi ylläpidetään huolellisesti ja se toimii niin kuin pitääkin, saat vapauden keskittyä omaan työhösi. Hankimalla Caren varmistat, että saat käyttöösi luotettavan eri alojen asiantuntijoiden tiimin, joka auttaa sinua toteuttamaan niin pieniä muutoksia, kuin suuria projekteja.

Pitkäaikaiset, luottamukseen perustuvat asiakkasuhteet ovat meille sydämen asia. Care on palveluksessasi aina, kun haluat löytää palvelullesi parhaan ylläpitosuunnitelman, etsit uusia ideoita palvelusi parantamiseksi, haluat toteuttaa uusia ominaisuuksia tai kohtaat ongelmatilanteita. 

Meillä turvallisuus on etusijalla

Arvioimme jatkuvasti sivustosi tilaa ja pidämme sen vakaana ja toimivana kellon ympäri. Pidämme tietosi suojattuna ja asennamme sivustollesi aina uusimmat päivitykset suojataksemme sitä mahdollisilta hyökkäyksiltä. Toistaiseksi kukaan ei ole päässyt murtautumaan Care-tiimimme ylläpitämään palveluun. Vuonna 2021 yksikään palvelu ei kärsinyt SLA-rajoitusten ulkopuolisista palvelukatkoista.

Pyrimme tarjoamaan erittäin nopeaa palvelua kaikkina. Vuonna 2021 kaikista tukipyynnöistä 98 ​​% ratkaistiin sovitussa aikataulussa. Keskimääräinen reaktioaika oli 5 tuntia ja ratkaisuaika 36 tuntia pyynnöstä – usein jopa vähemmän.

Kaikki edistys ei ole heti havaittavissa – työskentelemme aktiivisesti myös konepellin alla pitääksemme palvelusi koodin ajan tasalla. Kun jatkokehitykselle luodaan vakaa pohja ja palvelusi tekninen perusta pidetään vahvana, ei palvelua tarvitse uudistaa parin vuoden välein.

Hyödynnämme automaatioita

Olemme luoneet automatisoidun päivitysprosessin, johon kuuluu mm. visuaalinen regressiotestaus sekä varmuuskopioiden ottaminen ennen päivityksiä. Lisäksi suoritamme tietoturvaskannauksia, joiden avulla voimme toimia arvojemme mukaisesti tietoturva-asioissa.

Lue lisää automatisoidusta ylläpidostamme (AutoCare 🤖).

Haluamme kuulla ideasi

Tarjoamme enemmän, kuin pelkkää ylläpitoa. Kuuntelemme aktiivisesti tarpeitasi ja toiveitasi ja kehitämme uusia ideoita parantaaksemme sivustoasi sekä palvellaksemme loppukäyttäjiä entistä paremmin. Kerro meille ideasta, jonka haluat toteuttaa – me teemme siitä totta. 

Palautteesi on meille tärkeää

Tikettisysteemi tekee toimintatavastamme läpinäkyvän. Jokaisen tiketin jälkeen kysymme asiakkailtamme, kuinka tyytyväisiä he olivat ongelmien ratkaisuun. Vuonna 2021 96 % käyttäjistä oli erittäin tyytyväisiä Care-palvelun laatuun ja toteutettujen korjausten nopeuteen.

Raul working

Meihin luottavat

Anna palvelullesi uusi koti

Tarvitsetko apua parhaan ylläpitosuunnitelman valitsemisessa tai palvelusi siirtämisessä uuteen ympäristöön? Me autamme!


Care-tiimimme

Laura Puska

Laura Puska

Service Manager

laura.puska@evermade.fi

Jere Saastamoinen

Jere Saastamoinen

Lead Developer

Anton Valle

Anton Valle

Developer

Mubashir Saeed

Developer