Hyppää sisältöön

Evermade Care
pitää huolen verkkopalvelustasi

Verkkopalvelun julkaisu on vasta ensiaskel – palvelun ylläpito vaatii jatkuvaa työtä ja pitkän aikavälin optimointia. Sivustojen huolto, ylläpito ja pienimuotoinen kehittäminen ovat Care-tiimimme vastuulla. Care mahdollistaa ennakoivan palvelun seurannan ja kehittämisen sekä nopean reagoinnin ongelmatilanteissa. Care pitää huolen siitä, että verkkopalvelusi pysyy turvassa kellon ympäri.

Ota meihin yhteyttä

Palvelumme

  • Sivuston auditointi
  • Sivuston migraatio
  • Tietoturva
  • Ylläpito ja päivitykset
  • Käyttöpalvelut (hosting, palvelimet)
  • Integraatioiden monitorointi
  • Pienkehitys

Careen luottavat

Porsche

Meiltä saat ylläpidolle omistautuneen tiimin

Hankkimalla Caren varmistat, että saat käyttöösi luotettavan eri alojen asiantuntijoiden tiimin. Kun palveluasi ylläpidetään huolellisesti ja se toimii niin kuin pitääkin, saat vapauden keskittyä omaan työhösi. Care on palveluksessasi aina, kun etsit uusia ideoita palvelusi parantamiseksi, haluat toteuttaa uusia ominaisuuksia tai kohtaat ongelmatilanteita. Kuuntelemme aktiivisesti tarpeitasi ja toiveitasi parantaaksemme sivustoasi ja palvellaksemme loppukäyttäjiäsi entistäkin paremmin. 

Turvaa ja toimintavarmuutta Caren avulla

Arvioimme jatkuvasti sivustosi tilaa ja pidämme sen vakaana ja toimivana kellon ympäri. Pidämme tietosi suojattuna ja asennamme sivustollesi aina uusimmat päivitykset, jotta se pysyisi turvassa mahdollisilta hyökkäyksiltä. Toistaiseksi kukaan ei ole päässyt murtautumaan Care-tiimimme ylläpitämään palveluun. Vuonna 2023 yksikään palvelu ei kärsinyt SLA-rajoitusten ulkopuolisista palvelukatkoista. Teemme myös aktiivista työtä pitääksemme sivustosi koodin ajan tasalla. Näin palvelusi tekninen perusta pysyy vahvana ja sivustosi elinkaari kasvaa.

Hyödynnämme automaatioita

Olemme rakentaneet automatisoidun päivitysprosessin, johon kuuluu mm. visuaalinen regressiotestaus sekä varmuuskopioiden ottaminen ennen päivityksiä. Suoritamme myös automatisoituja tietoturvaskannauksia, joiden avulla voimme toimia arvojemme mukaisesti tietoturva-asioissa. Automaatiot vähentävät inhimillisten virheiden todennäköisyyttä ja antaa meille aikaa keskittyä sivustosi kehittämiseen. Lue lisää automatisoidusta ylläpidostamme.

Tyytyväisyytesi on meille tärkeää

Tikettisysteemi on helppo ja nopea tapa ottaa meihin yhteyttä. Lisäksi se tekee toimintatavastamme läpinäkyvän: jokaisen tiketin jälkeen kysymme asiakkailtamme, kuinka tyytyväisiä he olivat ongelmien ratkaisuun. Näin voimme jatkuvasti parantaa palveluamme ja varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden. Vuonna 2023 96 % käyttäjistä oli erittäin tyytyväisiä Care-palvelun laatuun ja toteutettujen korjausten nopeuteen.

130+

Sivustoa ylläpidossamme

96 %

Erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja nopeuteen

4h 6min

Keskimääräinen vastausaika

Miten voimme auttaa?

Tarvitsetko apua parhaan ylläpitosuunnitelman valitsemisessa tai palvelusi siirtämisessä uuteen ympäristöön? Ota meihin yhteyttä!


Care-tiimi

Laura Puska

Laura Puska

Palvelupäällikkö

laura.puska@evermade.fi

Jere Saastamoinen

Jere Saastamoinen

Johtava kehittäjä

Anton Valle

Anton Valle

Kehittäjä

Mubashir Saeed

Kehittäjä

Timo Pohjanvirta

Kehittäjä

Venla Kuosmanen

QA Test Specialist

Mark Vicuña

Kehittäjä

Haku