Hyppää sisältöön
Care

Et jää yksin.

Verkkopalvelun julkaisu on tärkeä askel, mutta sen ylläpito on kokonainen maratoni. Sivuston huolto, ylläpito ja pienimuotoinen kehittäminen ovat Care-tiimimme vastuulla. 

Hanki Care

Care-tiimimme mahdollistaa ennakoivan palvelun seurannan ja kehittämisen sekä nopean reagoinnin ongelmatilanteissa. Varmistamme, että verkkopalvelusi on aina turvassa ja ajan tasalla, ja että se pysyy online-maailman jatkuvien muutosten mukana.

Tietoturva ennen kaikkea.

Olemme tarkkoja tietoturvasta. Huolehdimme, että datasi pysyy turvassa ja sivustosi olisi aina suojattu mahdollisilta hyökkäyksiltä. Tähän mennessä kukaan ei ole pystynyt murtautumaan Care-tiimimme ylläpitämään palveluun, eikä vuoden 2019 aikana yksikään palvelu ei ole kärsinyt palvelukatkoksista SLA-rajoitusten ulkopuolella.

Salamannopeita sivustoja.

Arvioimme jatkuvasti sivustosi tilaa pitääksemme sen vakaana ja toimivana. Jokaisen yhteydenoton jälkeen kysymme Care-asiakkailta, kuinka tyytyväisiä he olivat ongelmanratkaisuun.  Vuonna 2019 96% käyttäjistä oli erittäin tyytyväisiä Evermade Care -palvelun laatuun sekä korjausten nopeuteen.

Jaa omat ideasi.

Jos haluat toteuttaa jotakin uutta, kerro meille ja teemme siitä totta. Vuonna 2019 98% kaikista tehtävänannoista ratkaistiin sovitussa aikataulussa. Keskimääräinen reaktioaika on 5 tuntia ja ratkaisuaika 36 tuntia pyynnöstä – usein jopa nopeampi.

Ota yhteyttä

Eduardo Murillo

Service Manager

eduardo.murillo@evermade.fi