Hyppää sisältöön
Evermade Care

Et jää yksin.

Sivuston huolto, ylläpito ja pienimuotoinen kehittäminen ovat Care-tiimimme vastuulla. Tämä mahdollistaa ennakoivan palvelun seurannan ja kehittämisen sekä nopean reagoinnin ongelmatilanteissa. Varmistamme, että verkkopalvelusi on aina turvassa ja ajan tasalla, ja että se pysyy online-maailman jatkuvien muutosten mukana.

Hanki Care Olen jo asiakas

turvallisuus

Tietoturva ennen kaikkea.

Olemme tarkkoja tietoturvasta. Huolehdimme, että datasi pysyy turvassa ja sivustosi olisi aina suojattu mahdollisilta hyökkäyksiltä. Tähän mennessä kukaan ei ole pystynyt murtautumaan Care-tiimimme ylläpitämään palveluun, eikä vuoden 2019 aikana yksikään palvelu ei ole kärsinyt palvelukatkoksista SLA-rajoitusten ulkopuolella.

laatu & nopeus

Salamannopeita sivustoja.

Arvioimme jatkuvasti sivustosi tilaa pitääksemme sen vakaana ja toimivana. Jokaisen yhteydenoton jälkeen kysymme Care-asiakkailta, kuinka tyytyväisiä he olivat ongelmanratkaisuun.  Vuonna 2019 96% käyttäjistä oli erittäin tyytyväisiä Evermade Care -palvelun laatuun sekä korjausten nopeuteen.

nopea reagointi

Jaa omat ideasi.

Jos haluat toteuttaa jotakin uutta, kerro meille ja teemme siitä totta. Vuonna 2019 98% kaikista tehtävänannoista ratkaistiin sovitussa aikataulussa. Keskimääräinen reaktioaika on 5 tuntia ja ratkaisuaika 36 tuntia pyynnöstä – usein jopa nopeampi.

Ota yhteyttä

Palvelupäällikkö

Eduardo Murillo

eduardo.murillo@evermade.fi

Search