Cookie settingsHyppää sisältöön
Everblox demo

Everblox

Markkinoinnin ja sisällön ammattilaisten työn tehostamiseksi loimme Everbloxin. Sen avulla sisällöntuottajat voivat hoitaa sivuston päivittämisestä juuri niin suuren osan kuin he itse haluavat.

Helppo tapa hallita sivustoasi

Kustomointia ilman kehittäjiä

Everblox tekee sivujen luomisesta nopeaa ja helppoa madaltaen samalla merkittävästi suunnittelu- ja kehityskustannuksia. Blokit hoitavat visuaalisuuden ja pitävät sivuston ilmeen aina yhtenäisenä ja brändiisi sopivana. Tällöin sisällöntuottajat voivat keskittyä puhtaasti sisältöön.

Modulaarisuus

Sivupohjat helpottavat sisällötuotantoa, mutta tukevat harvoin rakenteellisten muutosten tekemistä. Kun sivustosi vaatii suurempaa muutosta, joudut yleensä ostamaan suunnittelu- ja kehitystyötä digitoimistoltasi. Me olemme kuitenkin jakaneet sivupohjat pienempiin yksiköihin. Voit käyttää niitä aina uudelleen sivuston sisällön ja visuaalisen ilmeen muuttamiseen – ilman koodaustaitoja.

Visuaalinen yhdenmukaisuus

Everblox antaa laajat mahdollisuudet uudistaa ja kustomoida sisältöä samalla varmistaen, ettei brändin visuaalisuudesta tarvitse koskaan tehdä kompromisseja. Everblox antaa tilaa luovuudelle, mutta asettaa myös rajat, jotka pitävät kaiken paikallaan. Everblox räätälöidään jokaiselle sivustolle erikseen ja sen sisältämät moduulit suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun sivustosi tarpeita varten.

Miksi Everblox?

Nopea sivujen luonti

Blokit tekevät sivujen luomisesta nopeaa. Ne hoitavat visuaalisuuden ja pitävät sivuston ilmeen yhtenäisenä, jotta sinä voit keskittyä sisältöön.

Tehokas sisällönhallinta

Pidämme huolen sivun ulkonäöstä ja muokkaamisen helppoudesta, sinä sisällön päivittämisestä ja tuotannosta.

Matalat kustannukset

Ymmärrämme niin nykyiset, kuin tulevatkin tarpeesi – Everblox säästää aikaa ja rahaa nyt ja aina.

Näyttävät tulokset

Everblox on täydellinen ratkaisu kauniiden, yhtenäisten ja intuitiivisten kokemusten luomiseen.

"Halusimme antaa vallan sisällöntuottajille. Heillä tulee olla mahdollisuus luoda kauniita ja tuottavia verkkosivuja itsenäisesti."

Mikael Toivio

Suunnittelija & kehittäjä, Evermade

Saavuta markkinointitavoitteesi

Sisältö ratkaisee. Sivustosi käyttäjille jokainen sivu on yhtä tärkeä ja siksi uskomme, että kaikkien sivujesi tulisi olla yhtä kauniita ja vetoavia kuin etusivusi. Everblox mahdollistaa keskittymisen siihen, mikä on tärkeää myös käyttäjillesi – eli sisältöön.

Luo vaikuttavia kampanjasivuja

Blokkeja voi käyttää hyvännäköisten kampanjasivujen luomisessa – ne säilyttävät sisältöjä tukevan rakenteensa. Koska blokkeja on helppo käyttää uudestaan, kaikki uudet sivusi näyttävät yhtä upeilta.

Optimoi sisältöäsi

Luo useita versioita samasta sivusta helppoa A/B-testausta varten. Käyttäjistä kerätyn datan avulla on mahdollista parantaa olemassa olevaa sisältöä ilman koodaustaitoja tai suunnittelutyötä.

He luottavat Everbloxiin

Slush
Porsche
Rovio
M Room
Messukeskus
Helsingin tunnus – teemme yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä

Support Ukraine!