Hyppää sisältöön

Autamme sinua myymään tuotteitasi ja palveluitasi verkossa

Suunnittelemme ja toteutamme haastavatkin verkkokaupat, jotka palvelevat juuri sinun ainutlaatuisia tavoitteitasi. Ratkaisumme on suunniteltu kasvattamaan sekä asiakastyytyväisyyttä, että myyntiä. Ne integroidaan aina perusteellisesti ympäröivään sivustoon, ja ostopolut suunnitellaan tarpeittesi mukaiseksi.

Ota yhteyttä

Hyvä käyttäjäkokemus on ostamisen edellytys

On yleistä, ettei ostaja näe tuotetta lainkaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Liiketoimintasi kasvun varmistamiseksi sinun tulee esitellä tuotteesi verkossa kilpailijoitasi paremmin. Haluamme yhdessä kanssasi löytää tuotteesi parhaat puolet ja esitellä ne yleisöllesi houkuttelevalla tavalla. Etsitään tuotteesi myyntivaltti ja selvitetään, kuinka erotut eduksesi kilpailijoistasi!

Meillä on vuosien kokemus menestyksekkäiden verkkokauppojen ja intuitiivisten ostoprosessien rakentamisesta. Pääasiallinen työkalumme on avoimen lähdekoodin WooCommerce, joka on yksi maailman johtavista verkkokauppa-alustoista. Valitsemalla avoimen lähdekoodin vältät yllättävät kulut ja takaat sen, ettet ole sidottu yhteen palveluntarjoajaan.

Tutustu WooCommerceen

Ecommerce

Marketing automation

Markkinoinnin automaatiolla pääset lähemmäs asiakasta

Automaation avulla saat kaiken hyödyn irti markkinointitoimenpiteistäsi. Autamme sinua keräämään ja hallitsemaan liidejä sekä houkuttelemaan ja sitouttamaan oikeanlaisia asiakkaita. Myynnin automaatiolla voit keskittyä oikeisiin kontakteihin, automatisoida yhteydenottoja ja reagoida aina oikeaan aikaan. Hyödynnämme verkkokauppasi dataa pitkällä aikavälillä, jotta voimme tarjota liiketoimintaasi parantavia ehdotuksia ja luoda tehokkaampia myyntistrategioita.

Lue markkinoinnin automaatiosta

Ratkaisujemme ytimessä ovat

Ostoprosessin huolellinen suunnittelu

Miellyttävä ostokokemus houkuttelee asiakkaat ostamaan samasta paikasta uudestaankin. Ostamisen on oltava vaivatonta ja kontaktipisteiden on tuettava toisiaan, jotta asiakkaiden palvelu olisi yhtenäistä läpi kanavien. Suunnittelemme jokaisen verkkokaupan perehtymällä tarkasti ostopolun eri vaiheisiin.

Brändinäkyvyyden tehostaminen

Pidämme aina huolta tasapainosta teknisten ominaisuuksien sekä brändisi mukaisen ulkoasun toteuttamisessa. Modulaarinen Everberg-teknologiamme mahdollistaa verkkokauppojen täydellisen räätälöinnin brändisi mukaiseksi. Muutosten tekeminen on helppoa, vaikka sisältöstrategiasi muuttuisi.

Tavoitteiden aktiivinen seuranta

Perusteellinen seurannan suunnitelma toimii mittauksen rakenteellisena pohjana. Autamme tunnistamaan tärkeitä kasvumahdollisuuksia ja kehittämään liiketoimintaasi määrittelemällä relevantit avainmittarit ja muodostamalla kuvan asiakkaistasi useasta eri tietolähteestä.

Myynnin kasvattaminen

Analytiikan avulla saadaan tarkkaa tietoa markkinoinnin kannattavuudesta sekä siitä, miten asiakkaat käyttäytyvät verkkokaupassasi. Autamme sinua hyödyntämään kävijädataa päätöksenteon pohjana sekä toimivien käyttäjäkokemusten ja tehokkaiden myyntistrategioiden luomisessa.

Jatkokehitys ja optimointi

Verkkokauppa ei ole kerralla valmis projekti, vaan panostamme aina myös sen jatkokehitykseen. Suoritamme esimerkiksi A/B-testejä osana konversio-optimointia, jossa pyrimme löytämään yhä parempia ja tuottavampia ratkaisuja verkkokauppaasi. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan hakukonesijoitustasi, mikä nostaa tuotesisältösi arvoa.

Ota meihin yhteyttä


Riikka Pakarinen

Riikka Pakarinen

Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 50 539 9760riikka.pakarinen@evermade.fi

Julius Haukkasalo

Julius Haukkasalo

Toimitusjohtaja & Perustaja

+358 40 825 2741julius@evermade.fi

Jenni Soudunsaari

Jenni Soudunsaari

Asiakkuusjohtaja

+358 50 40 89360jenni.soudunsaari@evermade.fi

Haku