Hyppää sisältöön

Autamme sinua myymään tuotteitasi ja palveluitasi verkossa

Suunnittelemme ja toteutamme haastavatkin verkkokaupat, jotka palvelevat juuri sinun ainutlaatuisia tavoitteitasi. Verkkokaupparatkaisumme on suunniteltu kasvattamaan sekä asiakastyytyväisyyttä, että myyntiä. Ne integroidaan aina perusteellisesti ympäröivään sivustoon, jo ostopolut suunnitellaan tarpeittesi mukaiseksi.

Verkossa ostamisen käyttäjäkokemus

Luomme verkkokaupassasi asioimisesta positiivisen kokemuksen. Tuotteiden katselun tulee tuntua käyttäjästä helpolta ja luonnolliselta sekä ostoprosessin intuitiiviselta. Tavoitteenamme onkin esitellä tuotteesi kohdeyleisölle sen edustavimmassa muodossa, jotta yleisösi tuntisi tuotteen olevan aivan silmiensä edessä. 

Nykypäivänä on yleistä, ettei ostaja näe tuotetta lainkaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Liiketoimintasi kasvun varmistamiseksi sinun tulee siis esitellä tuotteesi verkossa kilpailijoitasi paremmin. Meillä on kokemusta lukuisten menestyksekkäiden verkkokauppojen rakentamisesta, ja autamme sinua mielellämme.  

Jokainen tuote on ainutlaatuinen

Tavoitteemme on yhdessä sinun kanssasi löytää tuotteesi parhaat puolet ja esitellä ne yleisöllesi houkuttelevalla tavalla. Etsitään yhdessä tuotteesi myyntivaltti ja selvitetään, kuinka tuote erottuu edukseen kilpailijoidesi tuotteista. Kun tiedämme, kuinka tuote auttaa asiakasta ratkaisemaan hänen ongelmansa, on myyminen helppoa.

Tuotteesi tarina

Kuinka tuoteideasi syntyi? Kenelle tuotteesi on suunnattu ja kuinka se hyödyttää käyttäjäänsä? Näihin kysymyksiin vastaaminen auttaa käyttäjiäsi ymmärtämään tuotettasi paremmin ja sinua konvertoimaan käyttäjät asiakkaiksi.

Interaktiivinen esittely

verkkokauppa-alustat

Käyttäjäystävälliset ja
intuitiiviset ratkaisut

Räätälöimme aina ratkaisumme palvelemaan yrityksesi ainutlaatuisia tavoitteita. Pääasiallisina työkaluinamme toimivat avoimen lähdekoodin WooCommerce ja Shopify, kaksi maailman johtavaa verkkokauppa-alustaa. Valitsemalla avoimen lähdekoodin vältät yllättävät kulut ja takaat sen, ettet ole sidottu yhteen palveluntarjoajaan.

AUTOMAATIO

Markkinoinnin automaatiolla lähemmäs asiakasta

Automaation avulla saat kaiken hyödyn irti markkinointitoimenpiteistäsi. Autamme sinua keräämään liidejä, hallitsemaan niitä sekä houkuttelemaan ja sitouttamaan oikeanlaisia asiakkaita. Myynnin automaatiolla voit keskittyä oikeisiin kontakteihin, automatisoida yhteydenottoja ja reagoida aina oikeaan aikaan.

analytiikka ja optimointi

Tehokkaampaa liiketoimintaa käyttäjiä seuraamalla

Seuraamme käyttäjiäsi ja hyödynnämme verkkokauppasi dataa, jotta voisimme tarjota sinulle liiketoimintaasi parantavia ehdotuksia ja luoda tehokkaampia verkkostrategioita. Autamme sinua tunnistamaan kasvumahdollisuuksia sekä ymmärtämään, miten käyttäjien tarpeet linkittyvät liiketoimintasi tavoitteisiin.

 

Verkkokaupparatkaisujemme ytimessä ovat

Ostoprosessin huolellinen suunnittelu

Miellyttävä ostokokemus houkuttelee asiakkaat ostamaan samasta paikasta uudestaankin. Ostamisen on oltava vaivatonta ja kontaktipisteiden on tuettava toisiaan, jotta käyttäjän palvelu olisi yhtenäistä läpi kanavien. Suunnittelemme jokaisen verkkokaupan perehtymällä tarkasti ostopolun eri vaiheisiin.

Brändinäkyvyyden tehostaminen

Pidämme aina huolta tasapainosta teknisten ominaisuuksien sekä brändisi mukaisen ulkoasun toteuttamisessa. Modulaarinen Everblox-teknologiamme mahdollistaa verkkokauppojen täydellisen räätälöinnin brändisi mukaiseksi. Muutosten tekeminen on siis helppoa, vaikka sisältöstrategiasi muuttuisi.

Myynnin kasvattaminen

Web-analytiikan avulla saadaan tarkkaa tietoa markkinoinnin kannattavuudesta sekä siitä, miten asiakkaat käyttäytyvät verkkokaupassasi. Autamme sinua hyödyntämään kävijädataa päätöksenteon pohjana sekä toimivien käyttäjäkokemusten ja tehokkaiden myyntistrategioiden luomisessa.

Tavoitteiden aktiivinen seuranta

Perusteellinen seurannan suunnitelma toimii mittauksen rakenteellisena pohjana. Autamme tunnistamaan tärkeitä kasvumahdollisuuksia ja kehittämään liiketoimintaasi määrittelemällä relevantit avainmittarit ja muodostamalla kuvan asiakkaistasi useasta eri tietolähteestä.

Jatkokehitys ja optimointi

Verkkokauppa ei ole kerralla valmis projekti, vaan panostamme aina myös sen jatkokehitykseen. Suoritamme esimerkiksi A/B-testejä osana konversio-optimointia, jossa pyrimme löytämään yhä parempia ja tuottavampia ratkaisuja verkkokauppaasi. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan hakukonesijoitustasi, mikä nostaa merkittävästi tuotesisältösi arvoa.

Tutustu toteutuksiimme

Flamingo Spa

Heureka

Professio

Superpark…