Hyppää sisältöön

Autamme sinua myymään tuotteitasi ja palveluitasi verkossa

Suunnittelemme ja toteutamme haastavatkin verkkokaupat, jotka palvelevat juuri sinun ainutlaatuisia tavoitteitasi. Ratkaisumme on suunniteltu kasvattamaan sekä asiakastyytyväisyyttä, että myyntiä. Ne integroidaan aina perusteellisesti ympäröivään sivustoon, jo ostopolut suunnitellaan tarpeittesi mukaiseksi.

Pyydä tarjous

Hyvä käyttäjäkokemus on ostamisen edellytys.

Nykypäivänä on yleistä, ettei ostaja näe tuotetta lainkaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Liiketoimintasi kasvun varmistamiseksi sinun tulee esitellä tuotteesi verkossa kilpailijoitasi paremmin. Meillä on kokemusta lukuisten menestyksekkäiden verkkokauppojen rakentamisesta, ja autamme sinua tässä mielellämme.  

Luomme verkkokaupassasi asioimisesta positiivisen kokemuksen. Tuotteiden katselun tulee tuntua käyttäjästä helpolta ja luonnolliselta sekä ostoprosessin intuitiiviselta. Räätälöimme aina ratkaisumme palvelemaan yrityksesi ainutlaatuisia tavoitteita. Työkaluinamme toimivat avoimen lähdekoodin WooCommerce sekä Shopify, kaksi maailman johtavaa verkkokauppa-alustaa. Valitsemalla avoimen lähdekoodin vältät yllättävät kulut ja takaat sen, ettet ole sidottu yhteen palveluntarjoajaan.

Jokainen tuote on ainutlaatuinen.

Haluamme yhdessä sinun kanssasi löytää tuotteesi parhaat puolet ja esitellä ne yleisöllesi houkuttelevalla tavalla. Etsitään tuotteesi myyntivaltti ja selvitetään, kuinka erotut eduksesi kilpailijoistasi. Kun tiedämme, kuinka tuote auttaa asiakasta ratkaisemaan hänen ongelmansa, on myyminen helppoa.

Kuinka tuoteideasi syntyi? Kenelle tuotteesi on suunnattu ja kuinka se hyödyttää käyttäjäänsä? Tuotteesi tarinan kertominen auttaa käyttäjiäsi ymmärtämään tuotettasi paremmin ja konvertoimaan heidät asiakkaiksi.

Markkinoinnin automaatiolla pääset lähemmäs asiakasta.

Automaation avulla saat kaiken hyödyn irti markkinointitoimenpiteistäsi. Autamme sinua keräämään liidejä, hallitsemaan niitä sekä houkuttelemaan ja sitouttamaan oikeanlaisia asiakkaita. Myynnin automaatiolla voit keskittyä oikeisiin kontakteihin, automatisoida yhteydenottoja ja reagoida aina oikeaan aikaan. Seuraamme käyttäjiäsi ja hyödynnämme verkkokauppasi dataa, jotta voisimme tarjota sinulle liiketoimintaasi parantavia ehdotuksia ja luoda tehokkaampia verkkostrategioita.

Ratkaisujemme ytimessä ovat

1. Ostoprosessin huolellinen suunnittelu

Miellyttävä ostokokemus houkuttelee asiakkaat ostamaan samasta paikasta uudestaankin. Ostamisen on oltava vaivatonta ja kontaktipisteiden on tuettava toisiaan, jotta asiakkaiden palvelu olisi yhtenäistä läpi kanavien. Suunnittelemme jokaisen verkkokaupan perehtymällä tarkasti ostopolun eri vaiheisiin.

2. Brändinäkyvyyden tehostaminen

Pidämme aina huolta tasapainosta teknisten ominaisuuksien sekä brändisi mukaisen ulkoasun toteuttamisessa. Modulaarinen Everblox-teknologiamme mahdollistaa verkkokauppojen täydellisen räätälöinnin brändisi mukaiseksi. Muutosten tekeminen on helppoa, vaikka sisältöstrategiasi muuttuisi.

3. Myynnin kasvattaminen

Web-analytiikan avulla saadaan tarkkaa tietoa markkinoinnin kannattavuudesta sekä siitä, miten asiakkaat käyttäytyvät verkkokaupassasi. Autamme sinua hyödyntämään kävijädataa päätöksenteon pohjana sekä toimivien käyttäjäkokemusten ja tehokkaiden myyntistrategioiden luomisessa.

4. Tavoitteiden aktiivinen seuranta

Perusteellinen seurannan suunnitelma toimii mittauksen rakenteellisena pohjana. Autamme tunnistamaan tärkeitä kasvumahdollisuuksia ja kehittämään liiketoimintaasi määrittelemällä relevantit avainmittarit ja muodostamalla kuvan asiakkaistasi useasta eri tietolähteestä.

5. Jatkokehitys ja optimointi

Verkkokauppa ei ole kerralla valmis projekti, vaan panostamme aina myös sen jatkokehitykseen. Suoritamme esimerkiksi A/B-testejä osana konversio-optimointia, jossa pyrimme löytämään yhä parempia ja tuottavampia ratkaisuja verkkokauppaasi. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan hakukonesijoitustasi, mikä nostaa merkittävästi tuotesisältösi arvoa.

Tutustu toteutuksiimme

Kekkilä

Kekkilä

Autoimme Kekkilää kulkemaan kohti tavoitteellisempaa digitaalista liiketoimintaa. Kokonaisvaltaisen uudistuksen tavoitteena oli selkeämpi käyttökokemus ja kustannustehokkaampi kehitys. Rakensimme multisite-sivuston tehokkaalla verkkokaupalla, jossa design on yhdenmukainen sivusta riippumatta.

Lue lisää

Mafy

Yhdistimme Mafyn sivuston ja verkkokaupan samalle alustalle ja sujuvoitimme käyttäjän ostopolkua. Uudistettu mafy.fi on edustava ja tyylikäs sivusto, joka tukee myyntiä, nostaa yrityksen profiilia ja palvelee kohderyhmiään tehokkaasti.

Lue lisää

SuperPark

SuperPark

SuperParkin uudistettu verkkosivusto tarjoaa yhdenmukaisen käyttäjäkokemuksen maasta riippumatta. Toteutimme verkkokaupan integroimalla Shopify-alustan Suomen, Ruotsin ja Hong Kongin sivustoihin. SuperParkin asiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta lipputuotteita kuten sarjalippuja ja lahjakortteja, varata syntymäpäiviä sekä ostaa yritysmyynnin tuotteita.

Lue lisää

Flamingo Spa

Uudelleenryhmittelimme ja selkeytimme Flamingo Span palveluita ja toimme eri sivustot ja verkkokaupan yhteen ratkaisussa, jonka keskiössä on pääsylippujen myynti ja hoitojen varaus. Ratkaisu mahdollistaa Flamingo Span markkinoinnille ketterät työkalut muokata kaikkea sisältöä itse. Kampanjat, uudet sivut ja nykyisten sivujen optimointi tapahtuvat helposti yhden ylläpitotyökalun kautta.

Lue lisää 

Katso kaikki työt

Ota meihin yhteyttä

Riikka Pakarinen

Account Director

+358 50 539 9760riikka.pakarinen@evermade.fi

Jenni Rinne

Account Director

+358 50 40 89360jenni.rinne@evermade.fi