Hyppää sisältöön

WooCommerce-verkkokaupat

WooCommerce on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Joustavana ja pitkälle räätälöitävänä työkaluna se on loistava valinta niin suurille, kuin pienillekin verkkokauppialle. Meillä on pitkä kokemus menestyksekkäiden verkkokauppojen suunnittelusta ja toteutuksesta, ja WooCommercesta on tullut myös meidän ykköstyökalumme.

Ota yhteyttä

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, johon ei sisälly lisenssimaksuja. WooCommercen voi siis ottaa maksutta käyttöön kuka tahansa. Käytännössä WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmään ladattava lisäosa, joka vaatii aina WordPress-sivuston toimiakseen. 

WooCommerce ei rajoita verkkokaupan tuotevalikoimaa, eli myytäviä tuotteita, palveluita tai esimerkiksi varauksia voi olla muutamasta vaikkapa tuhansiin. 

Hyviin puoliin kuuluu myös se, että alustaa kehitetään hyvin aktiivisesti eteepäin. Voit katsoa uusimman version ominaisuuksia täältä.  

WooCommercen suosio on sen joustavuudessa

WooCommerce on ominaisuuksiltaan hyvin joustava. Verkkokaupan omistaja saa vapauden muokata verkkokaupan ulkoasua ja toiminnallisuuksia lähes rajattomasti. WooCommerce tukee kolmannen osapuolen lisäosia, joita on saatavilla valtava määrä. Lisäosilla voidaan helposti laajentaa verkkokaupan toiminnallisuuksia.  

Woocommercen voi integroida saumattomasti WordPress-verkkosivustoosi. Jos verkkokauppa kiinteänä osana verkkosivustoa on sinulle tärkeä asia ja haluat esimerkiksi esittää samaa sisältöä verkkosivuston ja verkkokaupan puolella, on WooCommerce erinomainen valinta. Me pidämme huolta verkkokauppasi palvelinympäristöstä, palvelinten pystyttämisestä sekä päivityksistä sekä turvallisuudesta. Uskomme, että huolellisesti rakennettu WooCommerce-verkkokauppa sopii lähes jokaisen verkkokauppiaan tarpeisiin.

Brändiisi sopiva verkkokauppa

Brändisi on meille tärkeä, ja siksi rakennamme kaikki verkkokaupat alusta loppuun brändiisi sopivaksi. Näin verkkosivustosi ja verkkokauppasi muodostavat saumattoman kokonaisuuden ja tarjoavat käyttäjillesi yhtenäisen kokemuksen. 

Pitkälle räätälöitävänä alustana WooCommercen käytön helppous riippuu merkittävästi sen teknisestä toteutuksesta. Ylläpitäjän hyvä käyttökokemus on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja siksi pyrimme hiomaan käyttökokemuksen huippuunsa niin käyttäjien, kuin sivuston ylläpitäjien näkökulmasta. Pidämme myös huolta esimerkiksi oikeuden toimitus- ja maksutapojen rakentamisesta ja kansainvälisen verkkokaupan kohdalla eri kieliversioista. 

Digimarkkinoinnilla näkyvyyttä ja myyntiä

WooCommerce sisältää kätevän, verkkokaupan pyörittämistä helpottavan hallintapaneelin, josta saat kätevästi esimerkiksi kuukausittaiset myyntiraportit. Alustan oma mobiilisovellus mahdollistaa myyntien ja tilausten seuraamisen myös suoraan puhelimesta.

Verkkokauppaa tulisi jatkuvasti seurata erilaisilla mittareilla ja kehittää kerätyn käyttäjädatan pohjalta. Konversio-optimoinninilla, hakukoneoptimoinnilla ja digimainonnalla parannamme verkkokauppasi näkyvyyttä, kannattavuutta ja tuottoa. 

Lue digimarkkinoinnista

Meiltä saat

  • Vuosien kokemusta menestyksekkäiden verkkokauppojen rakentamisesta

  • Kokonaisvaltaiset palvelut menestyksen takaamiseksi

  • Osaavan eri alan ammattilaisista koostuvan tiimin, joka keskittyy verkkokauppasi optimointiin, jatkokehittämiseen sekä digitaaliseen markkinointiin

  • Care-palvelun, joka huolehtii sivustosi huollosta, ylläpidosta ja turvallisuudesta kaikissa tilanteissa

  • Strategista tukea ja apua tuloksekkaan digitaalisen strategian kehittämiseen, jotta voisit palvella asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla

Haku