Hyppää sisältöön

Tule työskentelemään kanssamme

Ihmiset ensin. Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin, ja siksi haluamme tarjota kaikille parhaat mahdolliset avaimet onnistua työssään. Meille työyhteisö on kuin toinen perhe – pidämme hauskaa yhdessä niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin.

Avoimet työpaikat

Learning illustration

Uskomme vapauteen ja vastuuseen

Elämää ei kannata tuhlata sellaisten töiden parissa, jotka eivät motivoi tai innosta. Meidän kanssamme saat olla oma itsesi, edetä urallasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit esimerkiksi käyttää päivän joka kuukausi itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen itse valitsemallasi tavalla.

Location illustration

Emme lähetä sinua työskentelemään muualle

Uskomme ihmisten olevan parhaimmillaan silloin, kun he saavat tehdä töitä yhdessä. Meillä pääset työskentelemään tiiviisti oman tiimisi kanssa toimistollamme, emmekä lähetä sinua koskaan töihin asiakkaan toimistolle. Sinulla on koko yhteisömme tuki, joka päivä.

Lue lisää käytännöistämme (englanniksi)

"Ilmapiiri täällä on ainutlaatuinen: Ihmiset työskentelevät ahkerasti, mutta tunnelma on silti välitön ja rento."

Samuli Lindberg

Johtava suunnittelija
Benefits illustration

Tarjoamme huippuetuja

Meillä saat mahtavan työyhteisön lisäksi myös joukon loistavia etuja kuten laajennetun vakuutus- ja työterveyspalvelun, viikottaisen aamiaisen, illanviettoja, ilmaisia juomia sekä laadukkaat, juuri sinulle sopivat työkalut. Kuuntelemme aina yksilöllisiä tarpeitasi. Halutessasi voit myös liittyä pyöräilytiimiimme Le Cyclo Club d’Evermadeen!

Togetherness illustration

Vietämme paljon aikaa yhdessä

Koska olet viimeksi osallistunut leffamaratoniin toimistolla tai juossut oikean maratonin tiimikavereidesi kanssa? Me teemme molempia. Pidämme hauskaa ja vietämme aikaa paljon yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Jos haluat kuitenkin vain keskittyä työhösi, ei hätää – sekin on täysin ok.

Tutustu arkeemme

Avoimet työpaikat


Web-kehittäjä verkkokauppatiimiin

Haemme kasvavaan verkkokauppatiimiimme WooCommerce-kehittäjää.

Lue lisää (englanniksi)

Web-analyytikko

Haemme web-analyytikkoa täydentämään alati kasvavaa tiimiämme. Tässä vauhdikkaassa tehtävässä pääset tekemään analytiikan suunnittelua, toteuttamista ja visualisointia monipuolisille asiakkaille.

Lue lisää

Avoin hakemus

Meillä pääset työskentelemään haastavien ja palkitsevien projektien sekä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Jos et löydä osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa, laita meille rohkeasti avoin hakemus jossa kerrot, millaista osaamista toisit Evermadelle. 

Lue lisää avoimesta hakemuksesta