Hyppää sisältöön

Tule työskentelemään kanssamme

Ihmiset ensin. Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin, ja siksi haluamme tarjota kaikille parhaat mahdolliset avaimet onnistua työssään. Meille työyhteisö on kuin toinen perhe – pidämme hauskaa yhdessä niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin.

Avoimet työpaikat

Me olemme Evermade.

”Ilmapiiri täällä on ainutlaatuinen: Ihmiset työskentelevät ahkerasti, mutta tunnelma on silti välitön ja rento.”

Samuli Lindberg
Johtava suunnittelija

”Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti. Saan oppia työssäni uutta joka päivä.”

Iina Nuottimäki
Toimistopäällikkö

Tarjoamme sinulle huippuetuja.

Jatkuvaa oppimista

Elämää ei kannata tuhlata sellaisten töiden parissa, jotka eivät motivoi tai innosta. Evermadella saat olla oma itsesi, edetä urallasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit myös käyttää päivän joka kuukausi itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen itse valitsemallasi tavalla.

 

Tapahtumia ja hauskanpitoa

Milloin viimeksi osallistuit leffamaratoniin toimistolla tai juoksit työkavereidesi kanssa oikean maratonin? Meillä tehdään molempia. Pidämme yhteisestä ajanvietosta ja järjestämme paljon tapahtumia. Jos haluat keskittyä vain töihin, sekin on ok – meille on tärkeintä, että kaikki viihtyvät.

Työterveys- ja hammashoitopalvelut

Laaja yksityinen työterveys- ja hammashoitopalvelumme takaa, että saat tarvitsemaasi hoitoa milloin tahansa.

Kattava vakuutus

Evermadella saat kattavan vakuutuksen, joka on voimassa maailmanlaajuisesti. Sattuipa jotakin töissä tai kiivetessäsi Mount Everestin huipulle, vakuutuksemme kattaa kaikki kulut.

Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu

Tarjoamme sinulle verovapaan lounas- ja virkistysedun yhdellä kortilla. Verovapaata liikuntaetua voit saada 400 € vuodessa.

Valitsemasi työkalut

Haluamme, että työskentelysi Evermadella alkaa mahdollisimman sujuvasti. Saat meiltä käyttöösi kaikki tarvitsemasi työkalut, jotta pystyt tekemään parastasi. Tietokone ja puhelin ovat sinulle maksuttomia.

Avoimet työpaikat


Web-kehittäjä verkkokauppatiimiin

Haemme kasvavaan verkkokauppatiimiimme WooCommerce-kehittäjää työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Lue lisää (englanniksi)

Suunnittelija (UI/UX)

Jaatko halumme tehdä digitaalisista kokemuksista jatkuvasti parempia? Näetkö suunnittelun arvon tuottamisen työkaluna ja pystytkö suunnittelutaidoillasi kääntämään arkisemmankin aiheen kiinnostavaksi kokonaisuudeksi? Etsimme nyt asiakaslähtöistä, UX/UI-suunnittelun hallitsevaa designeria.

Lue lisää

Web-analyytikko

Haemme web-analyytikkoa täydentämään alati kasvavaa tiimiämme. Tässä vauhdikkaassa tehtävässä pääset tekemään analytiikan suunnittelua, toteuttamista ja visualisointia monipuolisille asiakkaille.

Lue lisää

Toimistoassistentti

Toimistoassistentin roolissa vastaat tapaamisten, kokousten ja tilaisuuksien järjestämisestä, huolehdit toimiston viihtyvyydestä, vastaanotat tilauksia, hoidat matkajärjestelyjä sekä avustat monipuolisissa hallinnollisissa tehtävissä.

Lue lisää

Avoin hakemus

Meillä pääset työskentelemään haastavien ja palkitsevien projektien sekä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Jos et löydä sinulle sopivaa paikkaa, laita meille rohkeasti avoin hakemus jossa kerrot, millaista osaamista toisit Evermadelle. 

Lue lisää

Kehittäjille

Meillä työskentelet mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa

Uskomme kumppanuksiin, jotka perustuvat luottamukseen, rehellisyyteen ja haluun luoda yhdessä jotakin hienoa. Olemme vuosien varrella työskennelleet esimerkiksi Slushin, Helsingin kaupungin, Porschen, Messukeskuksen ja M Roomin kanssa. 

Päivittäinen työmme keskittyy pääosin WordPressiin, Hubspotiin ja Reactiin. Rakennamme haastaviakin teknisiä kokonaisuuksia kokeellisista käyttöliittymistä monimutkaisiin backendeihin. Lupaamme sinulle mielenkiintoisia projekteja ja tuemme oppimistasi tarjoamalla sinulle uusia haasteita, projekteja ja teknologioita.

Tutustu töihimme

Kaikki projektimme tehdään oman talon voimin

Me emme lähetä sinua istumaan tuntemattomien ihmisten kanssa kvartaalin välein. Kaikki projektimme toteutetaan in-housena oman talon voimin kodikkaalla toimistollamme Helsingin ytimessä. Me uskomme, että pystyt tekemään parastasi, kun sinut ympäröi oma tiimisi.

Työkavereinasi on asiakkuustiimisi, joka koostuu asiakkuusjohdosta, projektipäälliköistä, suunnittelijoista ja liudasta muita kehittäjiä vaihtelevalla senioriteetilla. Sparrikavereita ja tukea siis löytyy! Me teemme paljon yhdessä sekä tiimien, että koko yrityksen tasolla urheilu- ja elokuvailloista oluenmaistajaisiin.

Tuemme kasvuasi

Evermadella voit olla luova, kehittyä ammatissasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit käyttää joka kuukausi päivän syventämään osaamistasi – osallistu alasi seminaarehin ja tapahtumiin tai opiskele omalta kotisohvaltasi. Olemme myös vuosien varrella osallistuneet kehittäjäyhteisön toimintaan puhumalla esimerkiksi WordCamp -tapahtumissa ja järjestämällä WordPress -kokoontumisia.

Meille on tärkeää, että voit keskittyä olennaiseen. Siksi Evermade Care- tukitiimimme hoitaa asiakkaidemme sivustojen, palveluiden ja verkkokauppojen päivittäiseen toimintaan liittyvät asiat. Sinä saat kehittäjänä keskittyä siihen, mitä teet parhaiten – uuden rakentamiseen ilman huolta palveluiden ylläpidosta tai pienimuotoisesta kehittämisestä.

Lue kehityskäytännöistämme

“Ihmiset Evermadella ovat kannustavia ja aina valmiita auttamaan toisiaan.” 

Conny Karlsson
Kehittäjä

Ota meihin yhteyttä