Hyppää sisältöön
ura evermadella

Tule työskentelemään kanssamme

Avoimet työpaikat

People of Evermade at Slush 2018
kasvu & kehitys

Uskomme vapauteen ja vastuuseen

Elämää ei kannata tuhlata sellaisten töiden parissa, jotka eivät motivoi tai innosta. Meidän kanssamme saat olla oma itsesi, edetä urallasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit esimerkiksi käyttää päivän joka kuukausi itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen itse valitsemallasi tavalla.

työskentelytavat

Emme lähetä sinua työskentelemään muualle

Uskomme ihmisten olevan parhaimmillaan silloin, kun he saavat tehdä töitä yhdessä. Meillä pääset työskentelemään tiiviisti oman tiimisi kanssa toimistollamme, emmekä lähetä sinua koskaan töihin asiakkaan toimistolle. Sinulla on koko yhteisömme tuki, joka päivä.

Lue lisää käytännöistämme

Ilmapiiri täällä on ainutlaatuinen: Ihmiset työskentelevät ahkerasti, mutta tunnelma on silti välitön ja rento.

Samuli Lindberg

Johtava suunnittelija
Edut & välineet

Tarjoamme huippuetuja

Meillä saat mahtavan työyhteisön lisäksi myös joukon loistavia etuja kuten laajennetun vakuutus- ja työterveyspalvelun, viikottaisen aamiaisen, illanviettoja, ilmaisia juomia sekä laadukkaat, juuri sinulle sopivat työkalut. Kuuntelemme aina yksilöllisiä tarpeitasi. Halutessasi voit myös liittyä pyöräilytiimiimme Le Cyclo Club d’Evermadeen!

tiimi & yhteisö

Vietämme paljon aikaa yhdessä

Koska olet viimeksi osallistunut leffamaratoniin toimistolla tai juossut oikean maratonin tiimikavereidesi kanssa? Me teemme molempia. Pidämme hauskaa ja vietämme aikaa paljon yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Jos haluat kuitenkin vain keskittyä työhösi, ei hätää – sekin on täysin ok.

Tutustu arkeemme
ihmiset ensin

Kuin toinen perhe

Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin. Siksi haluamme tarjota kaikille parhaat mahdolliset avaimet onnistua työssään. Meille työyhteisö on kuin toinen perhe – pidämme hauskaa yhdessä niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin.

Avoimet työpaikat


Helsinki

Senior developer

Etsimme nyt senior-tason kehittäjää vahvistamaan osaamistamme haastavimpien projektiemme parissa. Tässä roolissa sinun tulisi olla jo sen verran kokenut tekijä, että kykenet sparraamaan osaa porukasta sekä tarjoamaan mielipiteitä ja näkemystä lead developerille ja CTO:lle.

Lue lisää

Helsinki

Avoin hakemus

Meillä pääset työskentelemään haastavien ja palkitsevien projektien sekä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Jos et löydä osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa, laita meille rohkeasti avoin hakemus jossa kerrot, millaista osaamista toisit Evermadelle. 

Lue lisää