Hyppää sisältöön

Tule työskentelemään kanssamme

Ihmiset ensin. Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin, ja siksi haluamme tarjota kaikille parhaat mahdolliset avaimet onnistua työssään. Meille työyhteisö on kuin toinen perhe – pidämme hauskaa yhdessä niin töissä, kuin työajan ulkopuolellakin.

Avoimet työpaikat

Me olemme Evermade.

”Ilmapiiri täällä on ainutlaatuinen: Ihmiset työskentelevät ahkerasti, mutta tunnelma on silti välitön ja rento.”

Samuli Lindberg
Lead designer

”Kehitymme ja kasvamme jatkuvasti. Saan oppia työssäni uutta joka päivä.”

Iina Nuottimäki
People & Culture Specialist

Tarjoamme sinulle huippuetuja.

Jatkuvaa oppimista

Elämää ei kannata tuhlata sellaisten töiden parissa, jotka eivät motivoi tai innosta. Meillä saat olla oma itsesi, edetä urallasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit käyttää päivän joka kuukausi itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen valitsemallasi tavalla.

 

Tapahtumia ja hauskanpitoa

Pidämme rennosta ajanvietosta yhdessä ja järjestämme paljon tapahtumia. Jos haluat keskittyä vain töihin, sekin sopii – meille on tärkeintä, että kaikki viihtyvät.

Työterveys- ja hammashoitopalvelut

Laaja yksityinen työterveys- ja hammashoitopalvelumme takaa, että saat tarvitsemaasi hoitoa milloin tahansa.

Kattava vakuutus

Evermadella saat kattavan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa maailmanlaajuisesti. Sattuipa jotakin töissä tai kiivetessäsi Mount Everestin huipulle, vakuutuksemme kattaa kaikki kulut.

Joustava työelämä

Sovita työ elämäsi aikatauluihin. Joustavat työajat ja etä- ja hybridityö mahdollistavat juuri sinun näköisesi työarjen.

Laadukkaat työvälineet

Saat meiltä laadukkaan läppärin oheistarvikkeineen, puhelimen ja omavalintaiset kuulokkeet.

Polkupyöräetu

Lisää liikuntaa elämääsi ympäristöystävällisesti, ja matkaa töihin maisemareittiä pitkin pyöräetua hyödyntäen!

Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu

Tarjoamme sinulle lounasedun ja 400 € verovapaata virkistysetua vuodessa. Verovapaata virkistysetua voi käyttää myös hierontaan tai työmatkoihin.

Kvartaalittainen bonusmalli

Haluamme palkita loistavasta työstä ja odotusten ylittämisestä. Mikäli kvartaalittaisiin tulostavoitteisiin päästään, bonussumma tulee jaettavaksi tiimeissä.

Avoimet työpaikat


Web-kehittäjä

Oletko WordPress-kehittäjä, jolle asiakkaiden menestys on sydämen asia? Ymmärrätkö Gutenbergin ja Reactin päälle ja saavatko automaatio ja tekoäly sinut innostumaan? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut Care-tiimiimme!

Lue lisää (englanniksi)

Avoin hakemus

Meillä pääset työskentelemään haastavien ja palkitsevien projektien sekä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Jos et löydä sinulle sopivaa paikkaa, laita meille rohkeasti avoin hakemus jossa kerrot, millaista osaamista toisit Evermadelle. 

Lue lisää

Haluatko kuulla ensimmäisenä, kun meillä on sinulle sopiva paikka auki? Ota avoimet paikkamme seurantaan Teamtailorissa!

Miksi valita meidät?

Meillä työskentelet mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa

Uskomme kumppanuksiin, jotka perustuvat luottamukseen, rehellisyyteen ja haluun luoda yhdessä jotakin hienoa. Olemme vuosien varrella työskennelleet esimerkiksi Slushin, Helsingin kaupungin, Porschen, Messukeskuksen ja M Roomin kanssa. 

Päivittäinen työmme keskittyy pääosin WordPressiin, Hubspotiin ja Reactiin. Rakennamme haastaviakin teknisiä kokonaisuuksia kokeellisista käyttöliittymistä monimutkaisiin backendeihin. Lupaamme sinulle mielenkiintoisia projekteja ja tuemme oppimistasi tarjoamalla sinulle uusia haasteita, projekteja ja teknologioita.

Tutustu töihimme

Illustrated faces

Kaikki projektimme tehdään oman talon voimin

Me emme lähetä sinua istumaan tuntemattomien ihmisten kanssa kvartaalin välein, vaan kaikki projektimme toteutetaan in-housena oman talon voimin. Töitä voit tehdä kodikkailla toimistoillamme Helsingissä ja Turussa sekä tietysti etänä. Me uskomme, että pystyt tekemään parastasi, kun olet oman tiimisi ympäröimänä.

Työkavereinasi on asiakkuustiimisi, joka koostuu asiakkuusjohdosta, projektipäälliköistä, suunnittelijoista ja liudasta muita kehittäjiä vaihtelevalla senioriteetilla. Sparrikavereita ja tukea siis löytyy! Me teemme paljon yhdessä sekä tiimien, että koko yrityksen tasolla urheilu- ja elokuvailloista oluenmaistajaisiin.

Tuemme kasvuasi

Evermadella voit olla luova, kehittyä ammatissasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit käyttää joka kuukausi päivän syventämään osaamistasi – osallistu alasi seminaarehin ja tapahtumiin tai opiskele omalta kotisohvaltasi. Olemme myös vuosien varrella osallistuneet kehittäjäyhteisön toimintaan puhumalla esimerkiksi WordCamp -tapahtumissa ja järjestämällä WordPress -kokoontumisia.

Meille on tärkeää, että voit keskittyä olennaiseen. Siksi Evermade Care- tukitiimimme hoitaa asiakkaidemme sivustojen, palveluiden ja verkkokauppojen päivittäiseen toimintaan liittyvät asiat. Sinä saat kehittäjänä keskittyä siihen, mitä teet parhaiten – uuden rakentamiseen ilman huolta palveluiden ylläpidosta tai pienimuotoisesta kehittämisestä.

Lue kehityskäytännöistämme

Search engine marketing

Ota meihin yhteyttä

Julius Haukkasalo

Julius Haukkasalo

Toimitusjohtaja & Perustaja

+358 40 825 2741julius@evermade.fi

Iina Nuottimäki

Iina Nuottimäki

HR-asiantuntija

+358 50 412 0507iina.nuottimaki@evermade.fi

Jaakko Alajoki

Jaakko Alajoki

Teknologiajohtaja & Perustaja

Haku