Hyppää sisältöön
ura evermadella

Tule työskentelemään kanssamme

Avoimet työpaikat

People of Evermade at Slush 2018
kasvu & kehitys

Uskomme vapauteen ja vastuuseen

Elämää ei kannata tuhlata sellaisten töiden parissa, jotka eivät motivoi tai innosta. Meidän kanssamme saat olla oma itsesi, edetä urallasi ja oppia jatkuvasti uusia asioita. Voit esimerkiksi käyttää päivän joka kuukausi itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen itse valitsemallasi tavalla.

työskentelytavat

Emme lähetä sinua työskentelemään muualle

Uskomme ihmisten olevan parhaimmillaan silloin, kun he saavat tehdä töitä yhdessä. Meillä pääset työskentelemään tiiviisti oman tiimisi kanssa toimistollamme, emmekä lähetä sinua koskaan töihin asiakkaan toimistolle. Sinulla on koko yhteisömme tuki, joka päivä.

Lue lisää käytännöistämme

Ilmapiiri täällä on ainutlaatuinen: Ihmiset työskentelevät ahkerasti, mutta tunnelma on silti välitön ja rento.

Samuli Lindberg

Johtava suunnittelija
Edut & välineet

Tarjoamme huippuetuja

Meillä saat mahtavan työyhteisön lisäksi myös joukon loistavia etuja kuten laajennetun vakuutus- ja työterveyspalvelun, viikottaisen aamiaisen, illanviettoja, ilmaisia juomia sekä laadukkaat, juuri sinulle sopivat työkalut. Kuuntelemme aina yksilöllisiä tarpeitasi. Halutessasi voit myös liittyä pyöräilytiimiimme Le Cyclo Club d’Evermadeen!

tiimi & yhteisö

Vietämme paljon aikaa yhdessä

Koska olet viimeksi osallistunut leffamaratoniin toimistolla tai juossut oikean maratonin tiimikavereidesi kanssa? Me teemme molempia. Pidämme hauskaa ja vietämme aikaa paljon yhdessä erilaisten aktiviteettien parissa. Jos haluat kuitenkin vain keskittyä työhösi, ei hätää – sekin on täysin ok.

Tutustu arkeemme
ihmiset ensin

Kuin toinen perhe

Tyytyväinen tiimi yltää hyviin tuloksiin. Siksi haluamme tarjota kaikille parhaat mahdolliset avaimet onnistua työssään. Meille työyhteisö on kuin toinen perhe – pidämme hauskaa yhdessä niin töissä kuin työajan ulkopuolellakin.

Avoimet työpaikat


Helsinki

Projektipäällikkö

Etsimme projektipäällikköä työstämään kanssamme digitaalisia huippuprojekteja. Projektipäällikön tehtävässä vastaat asiakastöiden resursoinnista, aikataulutuksesta, budjetoinnista ja siitä, että nämä kohtaavat. Myös tiimin ohjaaminen oikeaan suuntaan ja kommunikointi sekä sisäisesti, että asiakkaalle ovat sinun heiniäsi.

Lue lisää
Helsinki

Front-end -kehittäjä

Etsimme HubSpotista ja kasvuhakuisten yritysten auttamisesta innostuvaa devaajaa, jonka tehtävänä on toimia teknisenä kumppanina asiakkuuksissamme kehittäen verkkosivustoja HubSpotin CMS Hub -alustalle. Arvostamme kykyä luoda ja ylläpitää asiakassuhteita sekä tiimien välistä kommunikaatiota.

Lue lisää
Helsinki

SEO specialist

Etsimme uutta kykyä, joka jakaa intohimomme SEO-, SEM- ja analytiikkatyöhön. Avaintekijöitä menestyksessäsi ovat hakukonemarkkinoinnin trendien aallonharjalla pysyminen ja vahva tausta teknisestä sekä sisällöllisestä hakukoneoptimoinnista. Eniten arvostamme kuitenkin positiivista asennetta ja halua oppia!

Lue lisää
Helsinki

Avoin hakemus

Meillä pääset työskentelemään haastavien ja palkitsevien projektien sekä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Jos et löydä osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa, laita meille rohkeasti avoin hakemus jossa kerrot, millaista osaamista toisit Evermadelle. 

Lue lisää

Search