Hyppää sisältöön

Evermade Studio

Markkinoinnin ja sisällön ammattilaisten työn tehostamiseksi kehitimme Evermade Studion, joka pohjautuu WordPressin uuteen Gutenberg-editoriin. Sen avulla sisällöntuottajat voivat hoitaa sivuston päivittämisestä juuri niin suuren osan, kuin he itse haluavat.

Everblox demo

Helppo tapa hallita sivustoasi

Kustomointia ilman kehittäjiä

Evermade Studio tekee sivujen luomisesta nopeaa ja helppoa madaltaen samalla merkittävästi suunnittelu- ja kehityskustannuksia. Blokit hoitavat visuaalisuuden ja pitävät sivuston ilmeen aina yhtenäisenä ja brändiisi sopivana. Tällöin sisällöntuottajat voivat keskittyä puhtaasti sisältöön.

Modulaarisuus

Sivupohjat helpottavat sisällötuotantoa, mutta tukevat harvoin rakenteellisten muutosten tekemistä. Kun sivustosi vaatii suurempaa muutosta, joudut yleensä ostamaan suunnittelu- ja kehitystyötä digitoimistoltasi. Me olemme kuitenkin jakaneet sivupohjat pienempiin yksiköihin. Voit käyttää niitä aina uudelleen sivuston sisällön ja visuaalisen ilmeen muuttamiseen – ilman koodaustaitoja.

Visuaalinen yhdenmukaisuus

Evermade Studio antaa laajat mahdollisuudet uudistaa ja kustomoida sisältöä samalla varmistaen, ettei brändin visuaalisuudesta tarvitse koskaan tehdä kompromisseja. Evermade Studio antaa tilaa luovuudelle, mutta asettaa myös rajat, jotka pitävät kaiken paikallaan. Evermade Studio räätälöidään jokaiselle sivustolle erikseen ja sen sisältämät moduulit suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun sivustosi tarpeita varten.

Tehty skaalautuvaksi

Evermade Studio on suunniteltu niin, että voimme aloittaa palvelusi kehittämisen nopealla tahdilla. Samalla työkalu tarjoaa erinomaista skaalautuvuutta silloin, kun sitä tarvitset. Tästä on hyötyä, kun tarpeesi muuttuvat ja haluat lisätä sivustollesi uutta sisältöä tai uusia ominaisuuksia. Evermade Studio on luotu kasvamaan organisaatiosi mukana.

Ei riippuvuutta kolmansista osapuolista

Evermade Studio perustuu täysin natiiviin Gutenbergiin. Lisäosia ei tarvita, mikä tarkoittaa, että palvelusi toiminta ei riipu yhdestäkään kolmannesta osapuolesta. Natiivi Gutenberg tarkoittaa myös sitä, että voimme hyödyntää WordPressiin tulevia uusia ominaisuuksia saman tien.

Miksi Evermade Studio?

Nopea sivujen luonti

Blokit tekevät sivujen luomisesta nopeaa. Ne hoitavat visuaalisuuden ja pitävät sivuston ilmeen yhtenäisenä, jotta sinä voit keskittyä sisältöön.

Tehokas sisällönhallinta

Pidämme huolen sivun ulkonäöstä ja muokkaamisen helppoudesta, sinä sisällön päivittämisestä ja tuotannosta.

Matalat kustannukset

Ymmärrämme niin nykyiset, kuin tulevatkin tarpeesi – Evermade Studio säästää aikaa ja rahaa nyt ja aina.

Näyttävät tulokset

Evermade Studio on täydellinen ratkaisu kauniiden, yhtenäisten ja intuitiivisten kokemusten luomiseen.

"Halusimme antaa vallan sisällöntuottajille. Heillä tulee olla mahdollisuus luoda kauniita ja tuottavia verkkosivuja itsenäisesti."

Mikael Toivio

Suunnittelija & kehittäjä, Evermade

Saavuta markkinointitavoitteesi

Keskity sisältöön

Sivustosi käyttäjille jokainen sivu on yhtä tärkeä. Siksi uskomme, että kaikkien sivujesi tulisi olla yhtä kauniita ja vetoavia, kuin etusivusi. Evermade Studio mahdollistaa keskittymisen siihen, mikä on tärkeää myös käyttäjillesi – eli sisältöön.

Luo vaikuttavia kampanjasivuja

Blokkeja voi käyttää hyvännäköisten kampanjasivujen luomisessa – ne säilyttävät sisältöjä tukevan rakenteensa. Koska blokkeja on helppo käyttää uudestaan, kaikki uudet sivusi näyttävät yhtä upeilta.

Optimoi sisältöäsi

Luo useita versioita samasta sivusta helppoa A/B-testausta varten. Käyttäjistä kerätyn datan avulla on mahdollista parantaa olemassa olevaa sisältöä ilman koodaustaitoja tai suunnittelutyötä.

He luottavat Evermade Studioon

Rovio
Messukeskus

Joko aloitetaan?


Haku