Hyppää sisältöön

WordPress CMS

Olemme Suomen suurin WordPress–toimisto, joka rakentaa niin pienet kuin suuretkin verkkopalvelut. Tarjoamme kaikkea käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelusta tekniseen toteutukseen, strategiaan ja analytiikkaan. Missiomme on auttaa sinua menestymään verkossa luomalla toimivia ja käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita, jotka nostavat liiketoimintasi uudelle tasolle. 

Pidämme WordPressia luotettavana valintana lähes kaikille, jotka kaipaavat monipuolista ja räätälöitävissä olevaa verkkopalvelua. WordPress on loistava sisällönhallintajärjestelmä ja teknologiana varma valinta, sillä se elää liiketoiminnan muutosten mukana ja skaalautuu aina uusiin tarpeisiin sopivaksi.

Kenelle WordPress sopii?­

WordPress on maailman tunnetuin julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmä ja kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. WordPress pohjautuu avoimeen lähdekoodiin, mikä tekee sivustojen jatkokehitysmahdollisuuksista käytännössä loputtomia. Järjestelmä on ilmainen ja helposti päivitettävä. WordPressin suosioon vaikuttavat myös sen räätälöitävyys sekä laaja valikoima lisäosia, jotka tarjoavat käyttäjille erilaisia toiminnallisuuksia ja helpottavat ylläpitäjien työtä.

WordPress on erittäin suosittu järjestelmä, jolla on laaja kehittäjäyhteisö. Tämä tarkoittaa, että WordPress-sivustolle on aina mahdollista löytää päteviä kehittäjiä eikä eteen tule tilannetta, jossa järjestelmä olisi huonosti tunnettu ja siksi vaikea päivittää. Valitessasi WordPress-sisällönhallintajärjestelmän voit siis olla varma, että sivuston jatkokehitys on helppoa eikä aiheuta kohtuuttoman suuria kustannuksia.

WordPress on intuitiivinen käyttää ja mahdollistaa sujuvan sisällöntuotannon verkkoon helposti ja nopeasti. Tarjoamme asiakkaillemme WordPress-koulutuksia, jotta heillä olisi mahdollisuus päivittää sivustonsa sisältöä mahdollisimman itsenäisesti. WordPressin monipuolisen käytön oppii yleensä vain muutamassa tunnissa.

Mitä WordPress tarjoaa käyttäjälleen?

Lisäosat säästävät aikaa WordPress-sivuston kehityksessä

WordPressiin on myös saatavilla lukuisia lisäpalveluita ja -toiminnallisuuksia eli lisäosia. Kun nämä valitaan ja sovitetaan sivustoon huolellisesti, säästetään paljon kehittämiseen kuluvaa aikaa.

WordPress toimii erinomaisesti myös verkkokauppa-alustana

Yksi WordPressin parhaista ominaisuuksista on se, että se toimii myös verkkokauppa-alustana. Olemme vuosien varrella rakentaneet useita verkkokauppoja WordPressin päälle käyttäen WooCommerce-lisäosaa. WooCommerce ja WordPress voidaan integroida toisiinsa siten, että käyttökokemus pysyy intuitiivisena sekä käyttäjän, että ylläpitäjän näkökulmasta.

Sisällöntuotanto sivustolle on helppoa Everberg-työkalulla

Haluamme tarjota kattavat ja tehokkaat työkalut sisällönhallintaan ilman, että brändisi visuaalisuudesta tarvitsee tehdä kompromisseja. Siksi kehitimme Everbergin, kokoelman sisältömoduuleja, joka mahdollistaa WordPress- ja HubSpot -sivustojen täydellisen räätälöinnin. Se antaa tiimillesi täyden vapauden luoda ja muokata sisältöä pitäen samalla huolen siitä, että sisältö sopii aina visuaalisesti yhteen brändisi kanssa. Everbergin avulla on helppo lisätä sivuille tekstiä, kuvia, videoita ja muuta mediaa. Kun haluat luoda esimerkiksi laskeutumissivun kampanjallesi, ei sinun tarvitse ostaa lisätyötä digitoimistoltasi – Everbergin avulla luot kaikennäköisiä sivuja helposti itse ja näet suoraan sisältöeditorista, miltä muutokset näyttävät.

Everberg räätälöidään jokaiselle sivustolle erikseen ja sen sisältämät moduulit suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun sivustosi tarpeita varten. Everbergin avulla voit esimerkiksi luoda laskeutumissivuja, pitää sisällön aina ajan tasalla ja iteroida sivuston sisältöä dataan perustuen. Me pidämme huolen teknisestä puolesta.

WordPress mahdollistaa multisite-asennuksen

Multisite sopii sellaiselle, jolla on hallittavanaan useita erillisiä sivustoja. Multisitessa kaikki sivustot toimivat yhden WordPress-hallintapaneelin kautta. Kaikki laajennukset, teemat, ominaisuudet ja käyttäjäroolit ovat saatavilla kaikilla multisiteen kuuluvilla sivuilla. Päivitysten tekeminen on helppoa, sillä muutokset ovat heti näkyvissä kaikilla sivustoilla. Vaikka eri sivustoilla on sama koodipohja, voi niillä olla oma verkkotunnus, erilainen ulkoasu ja esimerkiksi maakohtaisia tuotteita ja muuta sisältöä.

Multisite vähentää merkittävästi ylläpitokustannuksia erillisiin sivuihin verrattuna ja tarjoaa ylläpitäjälle keskitettyä sivustojen hallintaa ja yhtenäisen kokemuksen. Kun kaikki sivustot käyttäytyvät samalla tavalla, on sisällönhallinta yksinkertaista eikä järjestelmän opetteluun mene turhaa aikaa.

WordPress tukee myynnin ja markkinoinnin automaatiota

WordPress tukee monia myynnin ja markkinoinnin automaation työkaluja ja on hyvä valinta, kun haluat aloittaa myynnin ja markkinoinnin automaation hyödyntämisen. Se on loistava alusta asiakkuuksien hallintaan ja integroituu esimerkiksi HubSpot- ja Active Campaign -palveluihin. Mikäli haluat integroida markkinoinnin automaation osaksi WordPress-järjestelmää, voit tutustua HubSpotin ja WordPressin yhdistelmään.

Automaatio auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn irti markkinointitoimenpiteistäsi. Lähestymistapamme perustuu jatkuvaan suunnitteluun, toistuvaan iterointiin sekä dataan pohjautuvaan kehitystyöhön. Analytiikkomme ovat tiiviisti mukana markkinoinnin automaation projekteissa, jotta voimme jatkuvasti analysoida markkinointituloksia.

WordPress antaa edellytykset hyvään hakukonenäkyvyyteen

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan verkkosivuston löydettävyyttä ja kävijämäärää. Hakukonenäkyvyys oikeilla termeillä on monen verkkosivuston elinehto. WordPress tarjoaa hyvät edellytykset hakukoneystävälliseen sisällöntuotantoon teknisten ratkaisujensa sekä lukuisten lisäosiensa ansiosta. WordPressiin on saatavilla esimerkiksi Yoast SEO -lisäosa, joka auttaa käyttäjäänsä tekemään hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä kätevästi.

Myös oma työkalumme Everberg antaa valmiudet sijoittua hakutuloksissa korkealle. Jos hakutermit muuttuvat, on olemassaolevan tekstin muokkaaminen tai uuden tekstin luominen helppoa ja nopeaa.

Tarjoamme kattavat hakukoneoptimoinnin palvelut kaikille yrityksille.

WordPress tukee saavutettavuutta

Saavutettavuudessa on kyse yhdenvertaisten mahdollisuuksien tarjoamisesta digimaailmassa. Saavutettavuudesta on hyötyä kaikille käyttäjille, sillä se on ennen kaikkea käyttömukavuutta, kuten ymmärrettäviä sisältöjä ja käyttöliittymän sujuvaa toimintaa. Saavutettavuus ja helppokäyttöisyys auttaa aina tavoittamaan asiakkaat paremmin.

Sivuston saavutettavuus voidaan jakaa tekniseen toteutukseen, helppokäyttöisyyteen ja sisältöjen ymmärrettävyyteen. WordPress tarjoaa hyvät edellytykset saavutettavan verkkosivuston rakentamiseen, sillä se tähtää yhteisönä saavutettavuuden WCAG-ohjeistuksen AA-tasolle hallintapaneelinsa sekä teemojensa osalta. Verkkosivustoja rakentaessamme meillä on lisäksi koodista täysi kontrolli, mikä mahdollistaa korkean saavutettavuustason tavoittamisen.

Miksi valita meidät WordPress-kumppaniksi?

  • Noin 80% liikevaihdostamme tulee WordPress-projekteista ja olemme vuosien varrella rakentaneet niin pieniä, kuin suuriakin WordPress-sivustoja. Meiltä löytyy WordPress-kokemusta yli 10 vuotta, eli prosessimme ovat hiottuja eikä sormi mene suuhun hankalissakaan tilanteissa.
  • Olemme kokonaisvaltainen verkkopalveluita tuottava helsinkiläinen toimisto, jolta saat kehityksen lisäksi myös suunnittelun, analytiikan ja markkinoinnin automaation palvelut. Kun saman katon alla on eri alojen osaajia, pystymme auttamaan asiakkaitamme menestymään verkossa kokonaisvaltaisesti.
  • Pidämme palvelustasi huolta myös julkaisun jälkeen. Monet unohtavat sivuston, kun projekti on saatu pakettiin. Todellisuudessa sivuston jatkokehitys ja optimointi luovat kuitenkin suurimman arvon sekä yrityksellesi, että käyttäjillesi. Laadukas ja järjestelmällinen koodi mahdollistaa suurienkin projektien tehokkaan jatkokehityksen, kun taas Care-tiimimme puolestaan huolehtii sivustosi huollosta ja ylläpidosta.
  • Tarjoamme strategista suuntaa ja tukea. Haluamme auttaa sinua menestymään verkossa kokonaisvaltaisesti ja erottumaan kilpailijoistasi, ja siksi keskitymme brändiisi kokonaisuutena. Lähdemme aina liikkeelle organisaatiosi ja sen toiminatapojen perusteellisesta ymmärtämisestä. Autamme löytämään tuloksia tuottavan digitaalisen strategian, jonka avulla yrityksesi voisi palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Poimintoja WordPress-projekteistamme

Messukeskus

Messukeskus kaipasi uuden tavan luoda ja hallita tapahtumasivuja. Kehitimme yhtenäisen mutta joustavan alustan, jossa jokaisella tapahtumasivulla on oma ainutlaatuinen identiteettinsä. Samalla visuaalinen ilme säilyy yhtenäisenä ja johdonmukaisena läpi sivuston.

Lue lisää

Raisio

Aloitimme laajamittaisen yhteistyön Raision kanssa syksyllä 2019, kun Raisio etsi kumppania huolehtimaan brändisivujensa ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Toteutimme Raision eri sivustot multisitena, jossa kaikki sivustot toimivat yhden WordPress-hallintapaneelin kautta.

Lue lisää

Ellun Kanat

Yhteistyömme Ellun Kanojen kanssa alkoi kesällä 2019. Toteutimme kaiken visuaalisesta ja -konseptisuunnittelusta sivuston tekniseen toteutukseen sekä web-analytiikkaan ja hakukoneoptimointiin.

Lue lisää

Elinkeinoelämän keskusliitto

Ek.fi-sivusto tuo esiin suomen elinkeinoelämän äänen ja kokoaa yhteen liiton linjaukset, strategian ja viestit. EK:n uuden verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmäksi valittiin WordPress sen erinomaisten sisällönhallintaominaisuuksien ja helpon räätälöitävyyden vuoksi.

Lue lisää