Hyppää sisältöön

Olemme Suomen suurin WordPress-toimisto

Meillä on kokemusta sadoista WordPress-projekteista. Olemme WordPress-toimisto, joka toteuttaa niin pienet kuin suuretkin verkkopalvelut. Tarjoamme digipalveluita käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelusta tekniseen toteutukseen, strategiaan, analytiikkaan ja digimarkkinointiin. Haluamme auttaa sinua menestymään verkossa rakentamalla toimivia ja käyttäjäystävällisiä verkkopalveluita, jotka nostavat liiketoimintasi uudelle tasolle. 

Ota yhteyttä

Kenelle WordPress sopii?

WordPress on maailman tunnetuin julkaisu- ja sisällönhallintajärjestelmä. WordPress pohjautuu avoimeen lähdekoodiin, mikä tekee sivustojen jatkokehitysmahdollisuuksista käytännössä loputtomia. Järjestelmä on ilmainen ja helposti päivitettävä. WordPressin suosioon vaikuttavat myös sen räätälöitävyys sekä laaja valikoima lisäosia, jotka tarjoavat käyttäjille erilaisia toiminnallisuuksia ja helpottavat ylläpitäjien työtä.

WordPressilla on laaja kehittäjäyhteisö. Tämä tarkoittaa, että sivustolle on aina mahdollista löytää päteviä kehittäjiä eikä eteen tule tilannetta, jossa järjestelmä olisi huonosti tunnettu ja siksi vaikea päivittää. Valitessasi WordPress-sisällönhallintajärjestelmän voit siis olla varma, että sivuston jatkokehitys on helppoa eikä aiheuta kohtuuttoman suuria kustannuksia.

WordPressia on luotettava valinta lähes kaikille, jotka kaipaavat monipuolista ja räätälöitävissä olevaa verkkopalvelua. WordPress on loistava sisällönhallintajärjestelmä ja teknologiana varma valinta, sillä se elää liiketoiminnan muutosten mukana ja skaalautuu aina uusiin tarpeisiin sopivaksi. WordPress on intuitiivinen käyttää ja mahdollistaa sujuvan sisällöntuotannon verkkoon helposti ja nopeasti.

Miksi valita meidät WordPress-kumppaniksi?

Noin 80% liikevaihdostamme tulee WordPress-projekteista ja olemme vuosien varrella rakentaneet niin pieniä, kuin suuriakin WordPress-sivustoja. Meiltä löytyy WordPress-kokemusta yli 10 vuotta, eli prosessimme ovat pitkälle hiottuja eikä sormi mene meillä suuhun hankalissakaan tilanteissa.

Olemme kokonaisvaltainen digitoimisto, jolta saat kehityksen lisäksi myös suunnittelun, analytiikan ja markkinoinnin automaation palvelut. Kun saman katon alla on eri alojen osaajia, pystymme auttamaan asiakkaitamme menestymään verkossa kokonaisvaltaisesti.

Pidämme palvelustasi huolta myös julkaisun jälkeen. Monet unohtavat sivuston, kun projekti on saatu pakettiin. Todellisuudessa sivuston jatkokehitys ja optimointi luovat kuitenkin suurimman arvon sekä yrityksellesi, että käyttäjillesi. Laadukas ja järjestelmällinen koodi mahdollistaa suurienkin projektien tehokkaan jatkokehityksen, kun taas Care-tiimimme huolehtii sivustosi huollosta ja ylläpidosta.

Tarjoamme sinulle strategista suuntaa ja tukea. Haluamme auttaa sinua menestymään verkossa kokonaisvaltaisesti ja erottumaan kilpailijoistasi, ja siksi keskitymme brändiisi kokonaisuutena. Lähdemme aina liikkeelle organisaatiosi ja sen toiminatapojen perusteellisesta ymmärtämisestä. Autamme löytämään tuloksia tuottavan digitaalisen strategian, jonka avulla yrityksesi voisi palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä WordPress tarjoaa käyttäjälleen?

Poimintoja WordPress-projekteistamme

Messukeskus

Messukeskus kaipasi uuden tavan luoda ja hallita tapahtumasivuja. Kehitimme yhtenäisen mutta joustavan alustan, jossa jokaisella tapahtumasivulla on oma ainutlaatuinen identiteettinsä. Samalla visuaalinen ilme säilyy yhtenäisenä ja johdonmukaisena läpi sivuston.

Lue lisää

Raisio

Aloitimme laajamittaisen yhteistyön Raision kanssa syksyllä 2019, kun Raisio etsi kumppania huolehtimaan brändisivujensa ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Toteutimme Raision eri sivustot multisitena, jossa kaikki sivustot toimivat yhden WordPress-hallintapaneelin kautta.

Lue lisää

Ellun Kanat

Yhteistyömme Ellun Kanojen kanssa alkoi kesällä 2019. Toteutimme kaiken visuaalisesta ja -konseptisuunnittelusta sivuston tekniseen toteutukseen sekä web-analytiikkaan ja hakukoneoptimointiin.

Lue lisää

Elinkeinoelämän keskusliitto

Ek.fi-sivusto tuo esiin suomen elinkeinoelämän äänen ja kokoaa yhteen liiton linjaukset, strategian ja viestit. EK:n uuden verkkosivuston sisällönhallintajärjestelmäksi valittiin WordPress sen erinomaisten sisällönhallintaominaisuuksien ja helpon räätälöitävyyden vuoksi.

Lue lisää

Lisää WordPressistä

Haku