Hyppää sisältöön
Smartly

Smartly.io

Smartly.io on some-mainonnan suunnannäyttäjä, joka työskentelee jo yli 600 brändin kanssa eri toimialoilta. Smartly kehittää ohjelmistoja some-mainonnan automatisointiin ja luo näin yrityksille mahdollisuuden toteuttaa some-mainontaa entistä helpommin, nopeammin ja tehokkaammin.

Haaste

Smartly tekee ohjelmistoratkaisuillaan sosiaalisen median mainonnasta näppärää ja tehokasta. Yrityksen oma haaste on kuitenkin ollut heidän oma verkkosivunsa, joka oli suuren tietomäärän vuoksi sekava ja hidas päivittää. Mitä enemmän he kehittivät sivua itse, sen raskaammaksi ja työläämmäksi sen ylläpito kävi. Smartly halusi kumppanin, joka kykenisi toteuttamaan sivustouudistuksen niin, että he jatkossa voisivat jatkossa itse päivittää ja muokata sivustoa helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Ratkaisu: ketterä ja mukautuva HubSpot-sivusto

Aloitimme yhteistyön Smartlyn kanssa loppuvuodesta 2018. Tavoitteena oli luoda sivustopohja, joka toimisi Smartlyn markkinointitiimin työkaluna ja helpottaisi sisällön ylläpitoa ja muokkausta. Uuden vakaan ja visuaalisesti yhtenäisen sivuston pohjana on käytettiin HubSpotia. Luodaksemme sivustosta helposti navigoitavan ja skaalautuvan käytimme omaa työkaluamme Everbloxia, kuten kaikissa WordPress-projekteissamme. Työkalulla mahdollistimme sen, että Smartlyn tiimi voi itse luoda sivustolle uutta sisältöä, kuten kampanjasivuja. Olemassa olevaa sisältöä voi muokata aina, kun siihen herää tarve. Smartly ei enää tarvitse web-kehittäjää muutoksiin, ja säästää aikaaa ja muihin tärkeisiin toimintoihin.

Mitä seuraavaksi?

Uusi sivusto on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, ja olemme jatkaneet sen säännöllistä kehittämistä. Näin se palvelee Smartyn tiimiä parhaalla mahdollisella tavalla tulevaisuudessakin. Projektille asetetut tavoitteet on saavutettu, ja Smartlylla on nyt valta päivittää sisältöä itsenäisesti. Kun välikäsiä ei tarvita, pysyy sivusto aina ajankohtaisena. Seuraavaksi Smartly aikoo panostaa enemmän markkinoinnin automaation, mihin HubSpot alustana sopii loistavasti. 

Tiimi

Mikael Toivio

Developer & Designer

+358 400 416 239mikael@evermade.fi

Next case

Flamingo Spa