Hyppää sisältöön

Web-kehitys

Kehitysvaiheessa verkkopalvelu alkaa rakentua konkreettiseksi kokonaisuudeksi. Meillä on kokemusta sadoista asiakkaista sekä valtavasta määrästä erilaisia projekteja, ja olemme aina valmiita vastaanottamaan uusia haasteita. 

Pyydä tarjous

Kehityskäytäntömme

Tekemisemme ytimessä on aina turvallisuus, käytettävyys ja toiminnallisuus. Kehittäjämme työskentelevät yhdessä suunnittelijoidemme ja analyytikkojemme kanssa luodakseen visuaalisesti vaikuttavia ja vakaasti toimivia verkkopalveluita. 

Ensiluokkaiset tekniset toteutukset

Kehittäjämme varmistavat, että kaikki tekniset toteutuksemme ovat korkealaatuisia. Tiimimme seuraa tiiviisti digitaalisia trendejä ja teknologian kehitystä. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja ja tukea sekä ylläpitää tasaista kehityskäyrää yksilön ja yrityksen tasolla.

Liiketoimintasi tarpeiden palveleminen

Yksilölliset tarpeesi ovat meille tärkeitä. Oma Everblox-teknologiamme mahdollistaa verkkosivustojen räätälöinnin huomattavasti pidemmälle, kuin perinteiset sisällönhallintajärjestelmät. Sisällöntuottajien luovuus pääsee valloilleen, kun he voivat muokata alustaa vapaasti säilyttäen visuaalisen johdonmukaisuuden ja vakaan suorituskyvyn.

Vakaa suorituskyky

Tietoturva ja palvelun vakaus ovat meille tärkeitä asioita. Rakennamme sivustoja ja palveluita, jotka toimivat sulavasti, pitävät datasi aina turvassa ja kehittyvät online-maailman jatkuvien muutosten mukana. Arvioimme jatkuvasti sivustosi tilaa pitääksemme sen vakaana ja toimivana.

Ratkaisumme

Verkkosivut

Kehittäjämme varmistavat, että kaikki tuottamamme tekniset toteutukset ovat ensiluokkaisia. Oma avoimen lähdekoodin Everberg-teknologiamme mahdollistaa verkkosivustojen räätälöinnin laajasti, antaen ylläpitäjille vapauden muokata sivustoa säilyttäen visuaalisen johdonmukaisuuden ja vakaan suorituskyvyn.

Lue verkkosivuista

PWA:t

Progressiiviset verkkosovellukset yhdistävät verkon joustavuuden ja nopeuden natiivisovellusten mukavuuksiin. Näitä ovat esimerkiksi pääsy kotinäyttöön, offline-toiminnallisuudet, GPS ja kamera. PWA:t ovat hakukoneiden löydettävissä ja mahdollistavat uusien ominaisuuksien nopean käyttöönoton ilman sovelluskauppoja.

Lue sovelluskehityksestä

Verkkokaupat

Luomme verkkokauppoja, jotka kasvattavat sekä asiakastyytyväisyyttä, että myyntiä. Työkaluinamme toimivat WooCommerce ja Shopify, kaksi maailman johtavaa verkkokauppa-alustaa. Räätälöimme aina ratkaisumme palvelemaan juuri sinun yrityksesi ainutlaatuisia tavoitteita.

Lue verkkokaupparatkaisuista

Ota yhteyttä


Haku