Hyppää sisältöön

Maailmanluokan sovelluksia, jotka vastaavat modernien käyttäjien tarpeisiin

Intuitiiviset sovelluksemme siirtävät liiketoimintasi uudelle tasolle tarjoamalla käyttäjille parempia kokemuksia. Pyrimme ratkaisemaan digitaaliset haasteesi etsimällä juuri sinulle sopivan ratkaisun, olipa se verkkosovellus, PWA, React Native -sovellus, infonäyttö, ekstranet tai jotakin muuta. 

Monipuoliset digipalvelut webiin, mobiiliin ja desktopille

Autamme sinua hyödyntämään kaiken potentiaalisi luomalla skaalautuvia ratkaisuja, jotka keskittyvät palvelemaan käyttäjän tarpeita. Tarjoamme digitaalisen lopputuotteen ympärille myös kattavan joukon palveluita, jotka varmistavat kehityksen jatkumisen myös julkaisun jälkeen. Emme rakenna vain sovelluksia, vaan kokonaisia alustoja monimutkaisine toimintoineen.

Mitä tulee digitaalisiin palveluihin, yhtä kaikille sopivaa ratkaisua ei ole olemassa. Ota meihin yhteyttä, niin löydetään sinulle sopiva teknologia.

VERKKOSOVELLUKSET

Kätevin tapa rakentaa SaaS-sovellus 

Uskomme, että verkkosovellusten suosio tulee kasvamaan tulevina vuosina niiden kätevyyden ja skaalautuvuuden vuoksi. Verkkosovellukset ovat interaktiivisia, joustavia verkkosivustoja, jotka toimivat kaikilla selaimilla ja ovat mobiilikäyttöön optimoituja. Verkkosovelluksen tärkein etu on, ettei sitä tarvitse asentaa laitteelle natiivisovelluksen tavoin – käyttäjä tarvitsee vain verkko-osoitteen ja sovellus latautuu suoraan selaimeen. 

Verkkosovellukset käyttävät yhtenäistä koodipohjaa, mikä tarkoittaa natiivisovelluksiin verrattuna pienempiä kehityskustannuksia ja suoraviivaisempaa ylläpitoa. Verkkosovellusta voidaan helposti uudistaa vastaamaan tarpeitasi ilman ​​sovelluskauppojen esteitä. Kun haluat ottaa käyttöön uuden ominaisuuden, on se yhtä yksinkertaista, kuin verkkosivuston päivittäminen.

PWA:T

Yhdistä natiivi- ja verkkosovellusten parhaat puolet

PWA:t yhdistävät mobiilisovellusten ja verkon parhaat ominaisuudet ja säästävät merkittävästi kehitys- ja ylläpitokustannuksia natiivisovelluksiin verrattuna. PWA:n suurin etu on sen kätevyys: teknologia tuntuu yhtä luonnolliselta, kuin natiivisovellus, mutta tarjoaa käyttäjälle useita lisäetuja. Näitä ovat esimerkiksi offline-käyttö, push-ilmoitukset, pääsy aloitusnäyttöön, välittömät latausnopeudet sekä sovelluskaupan esteiden välttäminen. PWA:n yksinkertaisesta koodipohjasta johtuen niiden rakentaminen on nopeampaa ja edullisempaa, kuin natiivisovellusten. PWA tavoittaa käyttäjät usein parhaiten kasvattamalla esimerkiksi sivustolla vietettyä aikaa.

REACT NATIVE

Natiivitasoista suorituskykyä joustavasti

Reactin avulla voimme rakentaa intuitiivisia sovelluksia yhdestä koodipohjasta ja ottaa ne käyttöön sekä iOS- että Android-alustoilla. Jos etsit natiivisovelluksen suorituskykyä yhdistettynä suureen joustavuuteen käyttökokemusta vaarantamatta, voi React Native olla oikea valinta.

Monipuolinen React Native nopeuttaa mobiilikehitystä natiiviteknologoihin verrattuna vaarantamatta sovelluksen ominaisuuksia. Mahdolliset ongelmat voidaan ratkaista yhdestä paikasta samanaikaisesti niin, että muutokset tulevat heti käyttöön kaikille alustoille.

React mahdollistaa skaalautuvan frontendin rakentamisen, jossa komponentit toimivat systemaattisesti erilaisissa tilanteissa. Sen avulla voimme helposti viedä työmme verkkoon, desktopille tai mobiililaitteelle – ja säästää näin sekä työajassa, että kehityskustannuksissa. Koska kaikki kehittäjämme tuntevat Reactin, on myös uusien ihmisten tuominen mukaan projektehin suoraviivaista.