Hyppää sisältöön

Sovelluksia, jotka vastaavat modernin käyttäjän tarpeisiin

Intuitiiviset sovelluksemme siirtävät liiketoimintasi uudelle tasolle tarjoamalla käyttäjille parempia kokemuksia. Pyrimme ratkaisemaan digitaaliset haasteesi etsimällä juuri sinulle sopivan ratkaisun ja teknologian, olipa se natiiviapplikaatio (React Native) tai esimerkiksi verkkosivun ja applikaation hybridi (PWA). Toteutamme asiakkaillemme myös räätälöityjä sovelluksia kuten ajanvarausapplikaatioita, infonäyttösovelluksia ja ekstranet-ratkaisuja.

Pyydä tarjous

Apps

Monipuoliset digipalvelut webiin,
mobiiliin ja desktopille

Autamme sinua hyödyntämään kaiken potentiaalisi verkossa luomalla ratkaisuja, jotka keskittyvät palvelemaan käyttäjän tarpeita. Tarjoamme digitaalisen lopputuotteen ympärille myös strategista tukea ja kattavan joukon palveluita, jotka varmistavat kehityksen jatkumisen myös julkaisun jälkeen. Emme rakenna vain sovelluksia, vaan alustoja, jotka ovat skaalattavissa juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Yhtä kaikille sopivaa ratkaisua ei ole olemassa – ota meihin yhteyttä, niin löydetään yhdessä sinulle sopiva teknologia.

Verkkosovellus on kätevin tapa rakentaa SaaS-palvelu

Verkkosovellukset ovat perinteisiä verkkosivuja, joihin rakennettu monipuolisia toiminnallisuuksia erilaisten palveluiden tuottamiseksi. Verkkosovellukset toimivat automaattisesti kaikilla laitteilla ja ne ovat mobiilikäyttöön optimoituja. Verkkosovelluksen tärkein etu on, ettei sitä tarvitse asentaa laitteelle natiivisovelluksen tavoin – käyttäjä tarvitsee vain verkko-osoitteen ja palvelu avautuu suoraan selaimeen.

Verkkosovellukset käyttävät yhtenäistä koodipohjaa, mikä tarkoittaa natiivisovelluksiin verrattuna pienempiä kehityskustannuksia ja suoraviivaisempaa ylläpitoa. Verkkosovellusta voidaan helposti uudistaa vastaamaan tarpeitasi ilman ​​sovelluskauppojen esteitä. Kun haluat ottaa käyttöön uuden ominaisuuden, on se yhtä yksinkertaista, kuin verkkosivuston päivittäminen.

Lue lisää: Viisi syytä valita WordPress mobiilisovelluksen taustalle

Slush case

PWA yhdistää natiivi- ja verkkosovellusten parhaat puolet

PWA tuo natiiviapplikaatioiden helppokäyttöisyyden osaksi tavallisia verkkosovelluksia. Käyttäjä pystyy asentamaan sovelluksen mobiililaitteensa aloitusnäytölle suoraan verkkosivulta nappia painamalla.

PWA:n suurin etu onkin sen kätevyys: teknologia tuntuu yhtä luonnolliselta, kuin verkkosivu, mutta tarjoaa käyttäjälle useita lisäetuja. Näitä ovat helpon asennuksen lisäksi esimerkiksi offline-käyttö, push-ilmoitukset, välittömät sivulataukset sekä sovelluskaupan haasteiden välttäminen.

PWA-sovellukset pyörivät samalla koodipohjalla käyttöjärjestelmästä (Android, iOS, OSX, Windows) riippumatta kaikilla eri laitteilla. Tämän ansiosta ne säästävät merkittävästi kehitys- ja ylläpitokustannuksia natiivisovelluksiin verrattuna.
PWA-sovellukset soveltuvatkin erityisen hyvin palveluihin, joita käytetään aktiivisesti sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

React Native tarjoaa natiivitasoista suorituskykyä joustavasti

Reactin avulla voimme rakentaa intuitiivisia sovelluksia yhdestä koodipohjasta ja ottaa ne käyttöön sekä iOS- että Android-alustoilla. Jos etsit natiivisovelluksen suorituskykyä yhdistettynä suureen joustavuuteen käyttökokemusta vaarantamatta, voi React Native olla oikea valinta.

Natiivisovellusten suurin etu verkkosovelluksiin on laitteen ominaisuuksien monipuolinen käyttö. Natiivisovellukset voivat käyttää vaivattomasti esimerkiksi push-ilmoituksia, värinää, gyroskooppia ja muita ominaisuuksia.

Monipuolinen React Native nopeuttaa mobiilikehitystä natiiviteknologoihin verrattuna vaarantamatta sovelluksen ominaisuuksia. Mahdolliset ongelmat voidaan ratkaista yhdestä paikasta samanaikaisesti niin, että muutokset tulevat heti käyttöön kaikille alustoille. React mahdollistaa skaalautuvan frontendin rakentamisen, jossa komponentit toimivat systemaattisesti erilaisissa tilanteissa. Sen avulla voimme helposti viedä työmme verkkoon, desktopille tai mobiililaitteelle – ja säästää näin sekä työajassa, että kehityskustannuksissa. Koska kaikki kehittäjämme tuntevat Reactin, on myös uusien ihmisten tuominen mukaan projektehin suoraviivaista.

Lue lisää React Nativesta

Toteutuksiamme

Ota meihin yhteyttä

Riikka Pakarinen

Riikka Pakarinen

Myynti- ja markkinointijohtaja

+358 50 539 9760riikka.pakarinen@evermade.fi

Julius Haukkasalo

Julius Haukkasalo

Toimitusjohtaja & Perustaja

+358 40 825 2741julius@evermade.fi

Jenni Soudunsaari

Jenni Soudunsaari

Asiakkuusjohtaja

+358 50 40 89360jenni.soudunsaari@evermade.fi

Haku