Hyppää sisältöön

Web-analytiikka

Datan ja analytiikan avulla emme vain seuraa verkkopalvelusi kehitystä, vaan parannamme liiketoimintaasi verkossa kokonaisvaltaisesti. Analytiikan avulla teet markkinoinnistasi mitattavaa. Data auttaa sinua myös tuntemaan käyttäjäsi paremmin, jolloin pystyt palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Pyydä tarjous

Palvelumme

Auditointi

Tarjoamme asiantuntijanäkemystä verkkosivusi tai -palvelusi nykyisestä tilasta. Kerromme näkemyksemme kehityskohteista sekä konkreettisista toimenpiteistä tulosten kasvattamiseksi.

Verkkostrategia

Autamme tunnistamaan tärkeitä kasvumahdollisuuksia ja kehittämään liiketoimintaasi määrittelemällä relevantit avainmittarit ja muodostamalla kuvan asiakkaistasi useasta eri tietolähteestä.

Datan visualisointi

Tuomme valitut mittarit visuaalisesti helppolukuiseen näkymään, jonka kautta yrityksesi pystyy seuraamaan kaikkia sille määriteltyjä mittareita. Rakennamme automatisoituja, selkeästi visualisoituja raporttinäkymiä.

Tekniset toteutukset

Oikein toteutettu ja testattu mittauksen implementointi varmistaa, että dataa kerätään luotettavasti, henkilötietosuojalakien mukaisesti ja ymmärrettävällä tavalla.

Testaus

Verkkopalveluiden tulee muuttua käyttäjätrendien mukana. Rakennamme erilaisia testauksia ja suoritamme jatkuvia iterointeja, jotta verkkopalvelusi kehittyisi tavoitteiden mukaisesti.

Some-analytiikka

Sosiaalisen median analytiikan avulla opit tuntemaan yleisösi ja kuinka tehdä sisällöstäsi entistä parempaa ja kiinnostavampaa juuri sinun kohderyhmillesi.

Data on toimivan digimarkkinoinnin pohja

Toimiva ja systemaattinen mittaus on digitaalisen markkinoinnin onnistumisen perusedellytys. Datan avulla saadaan tarkkaa tietoa markkinointitoimenpiteiden kannattavuudesta ja asiakkaiden käyttäytymisestä. Analytiikka antaa tietoa esimerkiksi kävijöistä, konversioiden toteutumisesta ja kampanjoiden onnistumisesta. Autamme sinua hyödyntämään kävijädataa päätöksenteon pohjana ja näin luomaan toimivampia käyttäjäkokemuksia sekä entistä tuottavamman verkkostrategian.

Datan oikeaoppinen ja luotettava kerääminen tarvitsee tuekseen vahvaa teknistä osaamista ja oikeita työkaluja. Asennamme juuri sinulle sopivat seurantamenetelmät, joilla keräämme dataa päätöksenteon tueksi. 

Apps

Web analytics

Toteutamme myös anonymisoitua seurantaa

Verkkosivustojen kävijäseurannasta on GDPR:n myötä tullut entistä hankalampaa. Kun seurantaa tehdään laillisesti, kävijämäärät romahtavat ja datankeruussa joudutaan tyytymään pieneen otantaan. Tämä vaikeuttaa sivuston kehitystä ja optimointia.

Meillä on ratkaisu: autamme sinua siirtämään sivustosi seurannan palvelimille ja anonymisoimaan mittauksen. Näin saat käyttöösi kaiken verkkosivuston datan Google Analyticsin kautta laillisesti, täysin anonyymisti ja ilman, että käyttäjien tarvitsee hyväksyä evästeitä.

Lue lisää

Miksi valita meidät web-analytiikan kumppaniksi?

Tarjoamme sinulle strategista näkemystä liiketoimintasi kehittämiseen ja autamme sinua hyödyntämään kävijädataa tehokkaasti, tunnistamaan kasvumahdollisuuksia sekä ymmärtämään käyttäjien tarpeiden linkittymisen liiketoimintasi tavoitteisiin. Pelkkien lukujen raportoimisen sijaan tarjoamme näkemystä, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaasi eteenpäin.

Meillä analytiikka tukee ja ohjaa toimenpiteitä ja sivustojen kehitystä heti alusta lähtien. Suunnittelutyön alkaessa otamme huomioon, kuinka sivusto on aiemmin toiminut, kuinka eri sivut ovat suoriutuneet ja kuinka tavoitteet ovat toteutuneet. Analyytikkojen ja kehittäjien tiivis yhteistyö mahdollistaa uusien menetelmien ja työkalujen tuomisen analytiikkaan sekä haastavienkin teknisten toteutusten maaliin viemisen.

Ota meihin yhteyttä


Carita Kulmala

Carita Kulmala

Web-analyytikko

Sofia Mäkivaara

Web-analyytikko

Haku