Hyppää sisältöön

Digimainonta

Digimainonnalla tuodaan kustannustehokkaasti ja tarkalla kohdennuksella sivustollesi potentiaalisia asiakkaita hakukoneista sekä sosiaalisesta mediasta. Google-mainonta toimii tulosperusteisesti, eli sinun tarvitsee maksaa vain toteutuneista klikkauksista. Mainonnalla voidaan tehostaa sivustosi näkyvyyttä nopeasti ja myös vauhdittaa orgaanisia tuloksia.

Pyydä tarjous

Digimainonnalla kasvatat myyntiä ja näkyvyyttä

Hakukonemainonta

Maksettu hakukonemainonta tuo sivustollesi enemmän kävijöitä ja kasvattaa myyntiäsi usein jo lyhyellä aikavälillä. Kun sivustosi sisältö on hakukoneoptimoitua, voidaan maksetun liikenteen avulla nopeuttaa paljon myös orgaanisten tulosten kehittymistä. Tämä johtuu suuremmista kävijämääristä, joka kehittävät sivuston laatupisteitä Googlen algoritmin silmissä.

Tarjoamme hakusana-, Display-, video- ja Google Shopping -mainontaa. Hyödynämme hakutermikartoituksessa tehtyä hakutermilistaa myös digimainonnan kampanjoiden optimoinnissa, jolloin klikkikohtaisten hintojen arviointi yksittäisille hakutermeille helpottuu. Näin voimme keskittää hakusanamainontaa optimoituihin klikkeihin, joiden avulla kustannusten ja tulosten välinen suhde käännetään mahdollisimman voitokkaaksi.

Mainonta tukee myös sivustouudistuksen yhteydessä tapahtuvaa orgaanisen näkyvyyden hetkellistä laskua. Aloitamme sivuston lanseerauksen yhteydessä brändiisi- ja tuotteisiisi tai palveluihisi liittyvät kampanjat. Sivustouudistuksen jälkeen asetamme seurantaan hakutermit, joille sisältö on optimoitu. Seurannan avulla näemme, kuinka sijoitukset kehittyvät ja voimme reagoida mahdollisiin muutoksiin nopeasti.

Sosiaalisen median mainonta

Voit olla näkyvillä sosiaalisessa mediassa ilmaiseksi, mutta nykyisten algoritmien takia sivujulkaisut eivät aina nouse edes sivun seuraajille. Hyvä näkyvyys vaatii usein mainosrahaa, mutta näkyvyyttä on onneksi helppo kasvattaa mainonnan avulla.

Some-mainontaa voidaan toteuttaa joko olemassa olevien julkaisuiden tehostamisella tai luomalla kokonaan uusia mainoksia ja kampanjoita. Mainonnalla on iso rooli, kun haluat lisätä myyntiäsi verkossa ja tavoittaa asiakasryhmäsi ostoputken eri vaiheissa, erityisesti jo ennen ostopäätöksen syntymistä. Maksettu mainonta on erinomainen työkalu etenkin tarkkojen kohdennusmahdollisuuksiensa ansiosta ja kustannustehokas keino tavoitella uusia asiakkaita.

Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat somekampanjat esimerkiksi Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa ja YouTubessa sekä pidämme huolen jatkuvasta seurannasta ja raportoinnista. Meillä samassa talossa työskentelevät vierekkäin niin analyytikot, digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset kuin luovat suunnittelijat, mikä mahdollistaa digimarkkinoinnin yhdistämisen strategiseen ajatteluun ja luoviin ratkaisuihin parhaiden tulosten takaamiseksi.

Näitä tarjoamme

Tilin auditointi

Auditoimme tilisi kampanjarakenteen, avainsanat, laskeutumissivut, konversiopisteet ja budjetin. Käymme tulokset läpi kanssasi, jotta lähtökohdat ja tavoitteet ovat kaikille selkeät.

Hakukonestrategia

Tarjoamme ratkaisuehdotuksia siihen, miten kampanjoista ja mainostyypeistä saadaan enemmän irti. Laadimme auditoinnin pohjalta strategiasi mukaisen kampanjasuunnitelman, jossa hakusanamainonta toimii myyntisi tukena.

Tuloksellinen seuranta

Tavoitteet määritellään yhdessä ja ne implementoidaan osaksi verkkosivuston kokonaisvaltaista mittausta. Tavoitteemme on parantaa käytettyjen eurojen suhdetta oikeisiin, arvoa tuottaviin konversioihin.

Yhdenmukainen design

Saat tarvittavat muutokset mainonnan laskeutumissivuihin tai bannerimainoksiin samoilta suunnittelijoilta, jotka ovat vastanneet sivustosi ilmeestä. Yhteydenpito ja kommunikointi on helppoa, kun toiminta on keskittynyt yhden kumppanin alle.

 

 

Kaipaatko apua orgaanisen näkyvyyden kasvattamisessa?

Lue hakukoneoptimoinnista

Raportointi ja optimointi

Hakukonemarkkinoinnin raportointi ja seuranta yhdistetään osaksi koko verkkopalvelun seurantaa. Raportoimme myös mainoskohtaisella tasolla tuloksista ja optimoimme tiliäsi tulosten perusteella. Optimoitu sivusto takaa alhaisemmat mainonnan kustannukset.

Tekemisemme ytimessä ovat

  • Kohdennetut kampanjat: toimiva kampanjarakenne ja huolella suunnitellut mainonnan laskeutumissivut.
  • Optimoitu budjetti: huolellisesti optimoitu, yhdessä sinun kanssasi sovittu budjetti mainonnan toimivuuden perusteella.
  • Tavoitteellinen seuranta: ei pelkkiä klikkejä vaan tavoitteita, joiden mukaan seurata mainonnan tehokkuutta.
  • Selkeä raportointi: raportointi, joka liitetään osaksi sivuston kokonaisvaltaista, yrityksen ilmeen mukaisesti visualisoitua seurantaa.

Lue aiheesta

Ota yhteyttä


Sonja Holopainen

Sonja Holopainen

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Haku