Hyppää sisältöön

Hakukoneoptimointi

Verkkopalvelusi on hyödyllinen vain, jos kohderyhmäsi löytää sinne tiensä. Hakukoneoptimointilla parannetaan verkkosivustosi löydettävyyttä ja orgaanista liikennettä, mikä on todistetusti useimman organisaation eniten konvertoituva liikenteenlähde. Parhaat tulokset saadaan panostamalla sekä sisällön optimointiin että hakukonenäkyvyyttä tukeviin teknisiin ratkaisuihin.

Pyydä tarjous

Varmista näkyvyytesi hakukoneissa

Hakukoneoptimoidun sisällön avulla sivustolla on paremmat mahdollisuudet nousta relevanteilla hakutermeillä korkealle Googlessa ja näin ollen tuoda sivustolle enemmän laadukasta liikennettä. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan siis verkkosivuston orgaanista eli ei-maksettua näkyvyyttä. Tämä saadaan aikaseksi tarjoamalla sujuvan käyttökokemuksen lisäksi niitä sisältöjä, jota käyttäjät etsivät verkossa. Hakukoneoptimointi vaatii sekä teknistä että sisällöllistä osaamista, eikä se ole kertaluontoinen projekti.

Me pyrimme jatkuvaan, suunnitelmalliseen työhön toteuttamalla hakukoneoptimointia saumattomana osana verkkopalvelun kehittämistä. Tämä takaa, että saat kumppanuudestamme kaiken irti. Kun suunnittelijat, kehittäjät ja hakukoneoptimoinnin ammattilaiset työskentelevät saman katon alla, voidaan hakukoneet ottaa huomioon projektin jokaisessa vaiheessa. Hyvin rasvattu tiimi ja sujuva yhteistyö myös laskevat optimoinnin kustannuksia.

Autamme optimoimaan sisältöä hakusanoja vastaaviksi, kehittämään optimoituja laskeutumissivuja ja tuomaan laadukkaampaa liikennettä sivustolle. Hakukoneoptimoinnin avulla voidaan myös laskea mainonnan klikkihintoja. Verkkosivuston yksittäiset sivut optimoidaan hakukoneille esimerkiksi käyttäen hakutermejä luonnollisesti tekstissä, huomioimalla eri otsikkotasojen käyttö ja muotoillen tekstit helposti luettaviksi.

Palvelumme

Hakutermikartoitus

Hakutermikartoituksella selvitämme, millä hakutermeillä potentiaaliset asiakkaat etsivät juuri sinun liiketoimintaasi liittyviä palveluita tai tuotteita.

Sisältösuunnitelma

Sisältosuunnitelmassa erittelemme, millaisia sisältöjä sivustollesi tulisi tuottaa, jotta se nousisi tietyillä hakutermeillät ja vastaisi kävijöiden haun tarpeeseen.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Tuotamme hakukoneoptimoitua tekstiä, kuten sisältöä laskeutumissivuille tai artikkelisisältöä hakutermikartoituksen pohjalta.

Seuranta ja kehitys

Seuraamme tärkeimpien hakutermien sijoituksia ja kilpailua ja käymme läpi kuukausittain tulokset sekä kehitysehdotukset.

SEO-auditointi

Auditoimme sivuston SEO-näkökulmasta. Tarkastelemme esimerkiksi teknistä optimointia, sisällönoptimointia, hakukonenäkyvyyttä sekä sisäisiä ja ulkoisia linkkejä.

Kilpailijatutkimus

Analysoimme kilpailijoiden hakukonenäkyvyyttä, käytettyjä hakutermejä, linkkiprofiilia sekä SEO-toimenpiteitä. Annamme ehdotuksia toimenpiteille.

Sisältöaudit

Käymme läpi sivuston sisällöt. Analysoimme hakutermien käyttöä, sisäisiä linkityksiä sekä sivujen ja artikkelien rakennetta.

 

Etsitkö hakukone-, some- tai display-mainontaa?

Digimainonnan palvelut

SEO -koulutukset

Tarjoamme räätälöityjä koulutuksia esimerkiksi sisällöntuottajille. Aiheena esimerkiksi ”Miten tuottaa hakukoneoptimoitua sisältöä.”

 

Schemojen lisäys

Schemojen avulla näytetään tietoja suoraan hakutulossivuilla rikkaina hakutuloksina. Lisäämme potentiaaliset schemat sivustolle, jotta se voisi nousta dynaamisiin hakutuloksiin.

Ota yhteyttä


Sonja Holopainen

Sonja Holopainen

Digimarkkinoinnin asiantuntija

Haku