Hyppää sisältöön

Varmista näkyvyytesi hakukoneissa

Hakukoneoptimoinnilla parannat verkkosivustosi löydettävyyttä ja kävijämäärää. Orgaaninen liikenne on todistetusti monen organisaation ja yrityksen eniten konvertoituva liikenteenlähde.

Pyydä tarjous

Näitä tarjoamme

Hakusanatutkimus

Hakusanatutkimuksen avulla selvitetään millä hakutermeillä potentiaaliset asiakkaat etsivät juuri sinun liiketoimintaasi liittyviä palveluita tai tuotteita. Hakusanatutkimuksen avulla varmistetaan, että verkkosivuston sisältö löytyy hakukonetuloksista. Optimoidulla sisällöllä vastataan parhaiten asiakkaiden tarpeisiin.

Tekninen hakukoneoptimointi

Teknisellä hakukoneoptimoinnilla vaikutetaan sivuston rakenteeseen ja suorituskykyyn. Teknisen hakukoneoptimoinnin avulla varmistetaan, että sivusto on helposti löydettävissä ja indeksoitavissa hakukoneroboteille. Sivuston rakenteiden optimointi ja testaus luo pohjan koko näkyvyydelle.

Linkitettävyyden parantaminen

Hakukoneet arvottavat sivustoja muiden sivustojen sinun sivullesi ohjaavien linkitysten perusteella. Avainasemassa on ajankohtaisen sisältösuunnitelman laatiminen ja sen systemaattinen noudattaminen. Mitä suositummalta ja laadukkaammalta sivulta linkitys sinun sivullesi on tehty, sen paremmin se toimii.

SERP-raportointi

Hakukoneoptimointi on kokonaisuus, jonka jokaisella osa-alueella pyritään vaikuttamaan sivuston sijoitukseen hakukoneiden hakutuloksissa. Se ei ole kerralla valmis projekti, vaan sivuston menestystä ja valittujen hakusanojen kehitystä tulee seurata säännöllisin väliajoin. Tällöin puhutaan SERP-raportoinnista (Search Engine Results Page), jossa seurataan sivuston kehitystä nimenomaan orgaanisen liikenteen näkökulmasta.

Miksi valita meidät hakukoneoptimoinnin kumppaniksi?

Kokenut SEO-tiimimme varmistaa asiakkaidemme digitaalisen näkyvyyden pysymällä aina alan kehityssuuntien ja algoritmimuutosten kärjessä. Asiakkaan kokonaisvaltainen liiketoimintastrategia otetaan aina huomioon parhaan mahdollisen verkkostrategian luomiseksi, jotta nämä tukisivat toinen toistaan. Kun valitset meidät kumppaniksesi, voit olla varma, että teet töitä alan parhaiden osaajien kanssa.

Tekemisemme ytimessä

1. Yksilöity hakukonestrategia tukemaan liiketoimintasi tavoitteita

2. Räätälöidyt tekniset ratkaisut sivustosi näkyvyyden takaamiseksi

3. Optimoitu sisältö vastaamaan asiakkaiden ja käyttäjien tarpeita

Ota yhteyttä


Alexandra Byskata

SEO Specialist

alexandra.byskata@evermade.fi

Sonja Holopainen

Digital Marketing Specialist

sonja.holopainen@evermade.fi

Tatu Kallonen Senior Web Analyst

Tatu Kallonen

Senior Web Analyst

tatu.kallonen@evermade.fi